Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
fantasy

Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Samarkand - 20%
(2x)
Lidé válku o svůj svět definitivně prohráli. Stali se otroky, lovnou zvěří, chovným dobytkem nových pánů – upírů, nestvůr, psychopatických bohů, démonů a dalších tvorů, pro něž není v žádném lidském jazyce jméno.
fantasy
Ukázky

Samarkand

249 Kč
199 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
AGA - 20%
(2x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
fantasy
Ukázky

AGA

279 Kč
223 Kč
Pán hor - 20%
(1x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
fantasy
Ukázky

Pán hor

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 686 položek
<< < 1 2 3 4 .. 69 > >>