Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
naučné

Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

naučné
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

naučné
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
naučné
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Vznik ČSR 1918 - 20%
(2x)
Další Bářino napínavé putování časem a historií. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, jehož prostřednictvím se dozvíte, jak v roce 1918 vzniklo Československo.
naučné
Ukázky

Vznik ČSR 1918

212 Kč
170 Kč
Hmyz a jiní drobní živočichové - 20%
V této knize najdeš asi 85 druhů hmyzu, pavouků a dalších drobných živočichů, kteří se u nás vyskytují nejčastěji a které bychom měli znát.
naučné
Ukázky

Hmyz a jiní drobní živočichové

229 Kč
183 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

naučné
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

naučné
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Sídla českých panovníků - 20%
(1x)
Poznejte s námi nejvýznamnější knížecí hradiště a panovnické hrady a zámky.
naučné
Ukázky

Sídla českých panovníků

280 Kč
224 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

naučné
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

naučné
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>