Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
naučné

Houby - 20%
Všichni milujeme houbaření.
naučné
Ukázky

Houby

229 Kč
183 Kč
Jak kreslit domácí mazlíčky - 20%
Díky jednoduchým návodům se nejrůznější domácí mazlíčky naučí kreslit i docela malí umělci. Dozví se o nich základní fakta i překvapivé zajímavosti a také si užijí pěkné barevné fotografie.
naučné
Ukázky

Jak kreslit domácí mazlíčky

159 Kč
127 Kč
Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí - 20%
Luna má babičku jako z pohádky. Má krásné stříbrné vlasy a voní po bylinkách. Celé léto je totiž spolu sbírají a suší a babička jí o nich dokáže krásně vyprávět. Vymýšlí pro ni příběhy o květinových vílách, které Luna moc ráda poslouchá.
naučné
Ukázky

Příběhy květinových víl - Tvoření z lučního kvítí

209 Kč
167 Kč
Soví pošta - 20%
Originální cestopis pro všechny zvídavé děti Chlapeček Noe jede za babičkou na prázdniny, ve vlaku ale zapomene svou oblíbenou plyšovou hračku – sovičku Áju. Ta se ale rozhodně nehodlá ztratit! Vylétne ven a vydává se svého kamaráda hledat.
naučné
Ukázky

Soví pošta

194 Kč
155 Kč
Byl jednou jeden život - svaly - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby šlapalo jako hodinky.
naučné
Ukázky

Byl jednou jeden život - svaly

209 Kč
167 Kč
Dnes se stalo... - 20%
Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu?
naučné
Ukázky

Dnes se stalo...

299 Kč
239 Kč
Hurá do muzea - 20%

Prozkoumej pestrý svět muzejních sbírek! Co je to muzeum? Co tam můžete vidět? Kdo zde pracuje? Jak vznikají sbírky? Nejen to se dozvíte, když se s námi vydáte na poznávací výlet do výstavních síní, depozitářů či skanzenů.

naučné
Ukázky

Hurá do muzea

179 Kč
143 Kč
Pohádkové únikovky - 20%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
naučné
Ukázky

Pohádkové únikovky

195 Kč
156 Kč
Velká kniha velkých strojů - 20%
(1x)

Nasadit přilby, jdeme pohnout Zemí! Jaké letadlo je to největší na světě? Je větší raketa, která lidstvo dostala k Měsíci, nebo nejvyšší česká budova? Které stroje umí oloupat naši planetu jako pomeranč? Jak náročné je prorazit Alpy skrz naskrz?

naučné
Ukázky

Velká kniha velkých strojů

279 Kč
223 Kč
Chci to vědět: Co dokáže moje tělo - 20%
Se svým tělem si v pohodě žiješ několik let, ale možná o něm leccos nevíš. Například to, z čeho se skládá kostra, jak to, že se můžeš hýbat a ohýbat, na co máš zuby, co se děje, když jíš, a co pak tělo provádí...
naučné
Ukázky

Chci to vědět: Co dokáže moje tělo

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>