Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ženy

Sen o štěstí - 20%
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
ženy
Ukázky

Sen o štěstí

339 Kč
271 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Důvod k naději - 20%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
ženy
Ukázky

Důvod k naději

359 Kč
287 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ženy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Rebelka - Moje cesta za svobodou - 20%

Uteč, nebo zemřeš. Šokující svědectví ženy, která uprchla před islamistickým režimem i tyranskou rodinou. Země oplývající nejmodernějšími technologiemi. Ale také absolutní monarchie a teokratická diktatura.

ženy
Ukázky

Rebelka - Moje cesta za svobodou

279 Kč
223 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Šťastná za všech okolností - 20%
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ženy
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
167 Kč
Dvorní dáma - 20%
Můj život ve stínu koruny. Memoáry dvorní dámy britské královské rodiny. Inspirace netflixovského seriálu Koruna.
ženy
Ukázky

Dvorní dáma

258 Kč
206 Kč
Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou - 20%
(1x)
Životopisný příběh Diany Phipps Sternbergové se odehrává na pozadí pestrého dějinného i společenského vývoje od poloviny minulého století až do dnešních dní. Faktograficky velmi zajímavé dílo seznamuje čtenáře s výraznou osobností slovutného českého rodu Sternbergů.
ženy
Ukázky

Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>