Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ženy

Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ženy
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Stalinova baletka - 20%
Byla odsouzena a poslána do gulagu. Sílu a vůli přežít jí dala její vášeň a láska k tanci.
ženy
Ukázky

Stalinova baletka

258 Kč
206 Kč
Kábulská škola krásy - 20%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
158 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
ženy
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Dcera sochaře, Fair Play - 20%
(2x)
Dvě intimní, autobiograficky laděné prózy slavné finské autorky.
ženy
Ukázky

Dcera sochaře, Fair Play

198 Kč
158 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

ženy
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
ženy
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ženy
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Bojovali jsme za lidskost - 20%
(1x)

Příběh Češky, která přežila turecké vězení. Markéta Všelichová strávila v tureckém vězení tři a půl roku. Ve svých vzpomínkách živě popisuje vše, co jejímu zatčení předcházelo: humanitární činnost, výpravy na Blízký Východ i pomoc Kurdům.

ženy
Ukázky

Bojovali jsme za lidskost

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>