Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ženy

Bublinky štěstí
(2x)
Nicole Clicquotovou už odmala lákala výroba vína.
ženy
Ukázky

Bublinky štěstí

382 Kč
Život s Otou
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
ženy
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu Prohrává válku o habsburské dědictví. Prohraná se ale zdá i bitva o její manželství s Františkem Štěpánem. Říši ohrožuje nejen pruský král Fridrich II., ale i Francouzi a Bavorové, kteří se dostanou až do Prahy.

ženy
Ukázky

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

229 Kč
Život v utajení
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
Sběrná kniha
(2x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

150 Kč
Dobré matky. Ženy, které položily mafii
Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě vznikla před více než stoletím v Kalábrii, špičce italské boty. Stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie.
ženy
Ukázky

Dobré matky. Ženy, které položily mafii

309 Kč
Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy
Životní příběh Ireny Sendlerové (1910–2008) přibližuje osudy členky polského protinacistického odboje, která pomáhala lidem ve varšavském ghettu a podařilo se jí zachránit život více než dvěma tisícům dětí.
ženy
Ukázky

Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy

279 Kč
Koruna:  pravdy a nepravdy
Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.
ženy
Ukázky

Koruna: pravdy a nepravdy

349 Kč
Královna
Britská královna Alžběta II. zdědila korunu v roce 1952 a vládne tedy již sedmdesát let, déle než kterýkoli jiný žijící panovník. Překonala už rekordy své praprababičky královny Viktorie i císaře Františka Josefa I.
ženy
Ukázky

Královna

429 Kč
Božská Ada
(1x)

Rozsáhlý historický román o zakladatelce počítačové vědy od populární autorky Hany Whitton Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.

ženy
Ukázky

Božská Ada

279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 116 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>