Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
psi

Tellington TTouch pro psy - 11%
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
239 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
199 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
psi

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou - 11%
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
279 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
psi

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Ten nej život pro vašeho psa - 11%
Svědomití majitelé psů usilují o to, aby život jejich chlupatých miláčků byl co nejbohatší (tzv. enrichment), a proto jim dopřávají dostatek procházek, kvalitní stravy a zábavy.
psi

Ten nej život pro vašeho psa

359 Kč
319 Kč
Základní výchova štěňat - 11%
Uznávaný kynolog, který je autorem této knihy, se výchově psů věnuje desítky let. „Fichtlmeierovou psí školou“ již prošlo a prochází mnoho majitelů čtyřnohých přátel. Ve skvělé knize shrnuje své cenné dlouholeté poznatky a zkušenosti.
psi

Základní výchova štěňat

494 Kč
439 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>