Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
psi

První pomoc pro psy - 11%
Srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho psího kamaráda obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních situací i všeobecné rady, co dělat, aby byl váš čtyřnohý společník v optimálním zdravotním stavu.
psi

První pomoc pro psy

314 Kč
279 Kč
Souznění dvou duší - 11%
Kniha Souznění dvou duší je sbírkou praktických a inspirujících rad od těch nejlepších trenérů světa. Osvojte si metody moderního výcviku psů prostřednictvím 60 článků 28 renomovaných expertů, vybraných světoznámým trenérem zvířat Kenem Ramirezem.
psi

Souznění dvou duší

449 Kč
399 Kč
Vlčí mluva pro pejskaře - 11%
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
263 Kč
Vystavování je hra - 11%
Máme pro vás ty nejlepší průvodce – Michaelu Čermákovou, zkušenou vystavovatelku i posuzovatelku, a Františka Šustu, známého trenéra zvířat.
psi

Vystavování je hra

269 Kč
239 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Běhej se psem - 11%
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
295 Kč
Z lovce společníkem - 11%
Psi loveckých plemen se dají snadno vycvičit k tomu, pro co byli vyšlechtěni, ale se zvládáním běžných situací, ve kterých se mohou ocitnout při každodenním provozu, to už může být těžší, a to i přes jejich společenskou povahu.
psi

Z lovce společníkem

314 Kč
279 Kč
Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>