Nejprodávanější tituly v roce 2022
horory

Strašidelné Brno
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
horory

Strašidelné Brno

269 Kč
Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
Mimo dosah
(3x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory

Mimo dosah

178 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Hellraiser
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory

Hellraiser

224 Kč
Dům tajemných stínů
(1x)
Sophiina rodina zbankrotuje a jí se zhroutí svět. Ještě se ani nevzpamatovala, a už se jí nabízí nečekané řešení – o ruku ji požádá bohatý cizinec pan Argenton.
horory

Dům tajemných stínů

404 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči
Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města.
horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 254 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>