Nejprodávanější tituly v roce 2022
horory

Poslední úkol pro Gwendy - 11%
Vyvrcholení trilogie. Když bylo Gwendy Petersonové dvanáct let, dal jí cizinec jménem Richard Farris do úschovy tajemnou skříňku.
horory

Poslední úkol pro Gwendy

360 Kč
320 Kč
Černý telefon a další příběhy - 11%
MINULOST NEZEMŘELA. DOKONCE JEŠTĚ ANI NEPOMINULA. Originální, cenami ověnčená sbírka vizí a nočních můr Imogene je mladá a krásná. Umí líbat jako filmová hvězda a ví vše o každém filmu, který byl kdy natočen.
horory

Černý telefon a další příběhy

378 Kč
336 Kč
Sacculina - 11%
Malý rybářský člun, podivný kapitán a čtyři muži, kteří si chtějí užít výlet na moře, aby oslavili, že se jeden z nich právě vrátil z vězení. V hlubinách moře se však skrývají dosud nepoznané hrůzy...
horory
Ukázky

Sacculina

225 Kč
200 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus - 11%
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti.
horory

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

242 Kč
215 Kč
Když teče krev - 11%
(2x)
Čtyři dosud nepublikované novely Stephena Kinga nabízejí kromě tradičně očekávaných nadpřirozených hororových témat i zcela nové pohledy na povahu zla.
horory

Když teče krev

369 Kč
328 Kč
Mrtvá zóna - 11%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
320 Kč
Ostrov Duma Key - 11%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
296 Kč
Cosi z hloubi - 11%
V novele Cosi z hloubi se Alison Manneringová po vysoké škole vrací do rodného městečka, odlehlé hornické obce v severovýchodní Pensylvánii, aby se pokusila přijít na kloub záhadné smrti svého otce.
horory

Cosi z hloubi

314 Kč
279 Kč
Pavučina snů - 11%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory

Pavučina snů

450 Kč
400 Kč
Milý ostravský koronadeníčku!!! - 11%
Kniha mapuje prožívání „doby kovidové“ od jejího prvopočátku očima vystresované ženy, která se srovnává s nezvyklou životní situací a netuší, jestli se má smát, zešílet, začít nakupovat zásobu čočky, špaget a antibakteriálních gelů ...
horory

Milý ostravský koronadeníčku!!!

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 252 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>