Nejprodávanější tituly v roce 2022
přírodní vědy

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 1 - 11%
Vize prehistorických světů ve čtvrté monografii legendy českého malířství. Nejproslulejší část díla Zdeňka Buriana si nyní můžete vychutnat v úplnosti a výjimečné reprodukční kvalitě.
přírodní vědy
Ukázky

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 1

2 249 Kč
1 999 Kč
Apokalypsa nebude - 11%

Změna klimatu je skutečná, ale neznamená konec světa. Dokonce to není ani ten největší současný problém životního prostředí. Přestože řadě témat se média věnují už desítky let, mnozí z nás stále neznají základní fakta.

přírodní vědy
Ukázky

Apokalypsa nebude

619 Kč
550 Kč
Českem od severu k jihu - Stezka středozemím - 11%
Další ze série dálkových tras České republiky Via Czechia je na světě.
přírodní vědy

Českem od severu k jihu - Stezka středozemím

449 Kč
399 Kč
Metrická společnost - 11%
Všudypřítomný jazyk hodnocení a bodování zásadně změnil naše vnímání hodnoty a statusu. Vzestup kvantifikace vytvořil a posílil sociální hierarchie a kvalitativní rozdíly proměnil v kvantitativní nerovnosti.
přírodní vědy

Metrická společnost

252 Kč
224 Kč
Než stromům dojde dech - 11%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
přírodní vědy
Ukázky

Než stromům dojde dech

358 Kč
318 Kč
Často kladené otázky o vesmíru - 11%
Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle knize.
přírodní vědy

Často kladené otázky o vesmíru

449 Kč
399 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
přírodní vědy

Dědečku, vyprávěj o světě

323 Kč
287 Kč
Skutečný Hawking - 11%
(1x)
Ve své knize autor zkoumá, jak došlo k tomu, že Stephen Hawking je považován za jednoho z největších géniů lidstva. Hawking sice strávil svou vědeckou dráhu řešením hlubokých fyzikálních problémů, jeho proslulost však nespočívá na vědě...
přírodní vědy
Ukázky

Skutečný Hawking

529 Kč
470 Kč
Komiksová biologie - 11%
Trápili jste, když vás učitel přírodopisu na střední škole požádal, abyste rozpitvali žábu?
přírodní vědy

Komiksová biologie

359 Kč
319 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
přírodní vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Konec stárnutí - 11%
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
přírodní vědy

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Řád času - 11%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy

Řád času

268 Kč
238 Kč
Sýkorky milují meduňku - 11%
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
přírodní vědy

Sýkorky milují meduňku

332 Kč
295 Kč
Ani na to nemyslete - 11%
(1x)
Zachránit planetu? Nejdřív je potřeba prozkoumat klima našich mozků.
přírodní vědy

Ani na to nemyslete

359 Kč
319 Kč
Důvod k naději - 11%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
přírodní vědy

Důvod k naději

404 Kč
359 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
přírodní vědy
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Fyzika nemožného - 11%
(1x)
Autora ve své knize zkoumá, nakolik už věda pokročila a nakolik jsme se přiblížili realizaci technologií, jež zatím fungují jen ve science-fiction. Ukazuje, jak lze simulovat neviditelnost, číst lidské myšlenky, atd.
přírodní vědy
Ukázky

Fyzika nemožného

403 Kč
358 Kč
Paralelní světy - 11%
(1x)
Známý fyzik a zkušený popularizátor vědy Michio Kaku vykresluje ve své nejnovější knize fascinující a pozoruhodný obraz vesmíru, jak jej předkládá moderní fyzika na počátku 21. století.
přírodní vědy
Ukázky

Paralelní světy

449 Kč
399 Kč
Filosofie, která přišla o rozum - 11%
Jsou tři témata, o nichž se až posedle diskutuje: gender, práva zvířat a eutanazie. V akademickém světě se těmito otázkami zabývají tři politicky korektní disciplíny: gender studies, animal studies a bioetika.
přírodní vědy

Filosofie, která přišla o rozum

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 922 položek
<< < 1 2 3 4 .. 47 > >>