Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romány

Rome - 74%
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

151 Kč
39 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Poupátka - 20%
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

romány
Ukázky

Poupátka

249 Kč
199 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak zkrotit svůdníka - 20%
(2x)
Lady Lucie se snaží Lorda Ballentina přelstít na všech frontách – v nakladatelství i v ložnici.
romány
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak zkrotit svůdníka

424 Kč
339 Kč
Lest - 20%
(2x)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy.
romány
Ukázky

Lest

279 Kč
223 Kč
Lvi na výsluní - 20%
Z Floriů se stala významná sicilská rodina: ovládají obchod, dopravu a nejdůležitější průmyslová odvětví. Působí v politice… Pokračování strhující ságy se soustředí na Ignazia Floria, jenž se ujímá rodinného impéria.
romány
Ukázky

Lvi na výsluní

314 Kč
251 Kč
Lincolnova dálnice - 20%
(2x)
V červnu roku 1954 se osmnáctiletý Emmett Watson vrací do Nebrasky. Domů ho veze správce nápravného zařízení, kde si mladík právě odsloužil rok za neúmyslné zabití. Po nedávné smrti otce propadla rodinná farma bance, a tak má Emmett jasný plán: vzít svého osmiletého bratra Billyho a začít nový život na západě.
romány
Ukázky

Lincolnova dálnice

389 Kč
311 Kč
Matky - 20%
(3x)
Nadia Turnerová je krásná, avšak rebelující a smutkem zmítaná sedmnáctiletá dívka. Luke Sheppard je syn místního pastora, který býval fotbalovou hvězdou. Zranění ho ale přimělo skončit a teď obsluhuje v bistru. Oba jsou mladí a ani jeden z nich nehledá nic vážného.
romány
Ukázky

Matky

249 Kč
199 Kč
Strašlivá závrať - 20%
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
romány
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
167 Kč
Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...
romány
Ukázky

Za italským snem

239 Kč
Jedna z pěti
(1x)
Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek.
romány
Ukázky

Jedna z pěti

199 Kč
Na vrcholu - 20%
(1x)
Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek… který nikdy nestačí. Takže když se má šéfka vydala „nalézt sebe samu“, chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Modroočka.
romány
Ukázky

Na vrcholu

209 Kč
167 Kč
Staré sídlo - 20%
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romány
Ukázky

Staré sídlo

339 Kč
271 Kč
Jedna dobrá věc… a život znovu začíná - 20%
(1x)
V životě není nic jisté. Zrovna když si myslíte, že už jste všechno vyřešily, může se obrátit vzhůru nohama…
romány
Ukázky

Jedna dobrá věc… a život znovu začíná

349 Kč
279 Kč
Statek - 20%
(2x)
Neobyčejný příběh o nezlomné lásce k rodné hroudě a také o hrdinném boji proti lidské závisti i zaslepené touze po cizím majetku.
romány
Ukázky

Statek

382 Kč
306 Kč
Vyměnit vodu květinám - 20%
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
206 Kč
Svítání nad Safírovým zálivem
Aria Philipsová žije na Ostrově drahokamů celý život. Dokonce i když její sestry Clover a Skye opustili rodný ostrov v honbě za lepším a velkolepějším životem, Aria zůstala, aby otci pomohla s vedením jejich rodinného hotelu.
romány
Ukázky

Svítání nad Safírovým zálivem

239 Kč
Pekárna s vůní skořice - 20%
(3x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.
romány
Ukázky

Pekárna s vůní skořice

382 Kč
306 Kč
Vůně španělských třešní
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány
Ukázky

Vůně španělských třešní

199 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 356 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>