Nejprodávanější audioknihy v roce 2022
povídky

Slavnosti sněženek - 11%
Povídkový soubor z pera jednoho z nejosobitějších českých spisovatelů, který se stal předlohou pro stejnojmenný kultovní film Jiřího Menzela z roku 1983.
povídky

Slavnosti sněženek

359 Kč
319 Kč
Opravdová láska - 11%
(1x)
Krátké milostné příběhy, které populární autor vybral z příspěvků svých věrných čtenářů.
povídky

Opravdová láska

269 Kč
239 Kč
Marťanská kronika - 11%
(1x)
Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu.
povídky

Marťanská kronika

269 Kč
239 Kč
Případů se ujímá Jeeves - 11%

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

povídky

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
239 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
povídky

Stopařem na této zemi

221 Kč
196 Kč
Šíleně smutné povídky - 11%
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.
povídky

Šíleně smutné povídky

206 Kč
183 Kč
Nahá a další povídky - 20%
Povídky Jiřího Suchého čtené autorem a Jitkou Molavcovou.
povídky
Ukázky

Nahá a další povídky

99 Kč
79 Kč
Nové povídky - 20%
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky
Ukázky

Nové povídky

339 Kč
271 Kč
Vánoční koleda - 11%
(6x)
Vánoční koleda je povídka o zázraku a o naději starší než 170 let. Zaposlouchejte se do legendárního příběhu s Lukášem Hlavicou.
povídky

Vánoční koleda

313 Kč
278 Kč
Všechny za jednu - 11%
Byť to může znít sebepodivněji, to jediné, co může momentálně dát Evě Petry Soukupové pocit svobody, jsou smažená kuřecí křidélka – alespoň to si myslí její nejlepší kamarádka Renata.
povídky

Všechny za jednu

224 Kč
199 Kč
Povídky z Oděsy a odjinud - 20%
Mark Polevoj, dnes žijící v Praze, se ve svých povídkách vrací do rodné Oděsy a vykresluje příběhy, které se mohly odehrát pouze tam.
povídky
Ukázky

Povídky z Oděsy a odjinud

179 Kč
143 Kč
Povídky na tělo - 11%
(2x)
Sbírka povídek úspěšné autorky přináší pestrou paletu partnerských a vztahových situací, bez ohledu na věk či společenské postavení protagonistů. Lásky, rozchody, úsměvy i slzy, vzájemná porozumění i střety.
povídky

Povídky na tělo

269 Kč
239 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

povídky

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Povídky a Nové povídky - 20%
Komplet přináší vydané i dosud nevydané (na CD) Svěrákovy inteligentní texty ve skvělé interpretaci autora, Daniely Kolářové a Libuše Šafránkové.
povídky
Ukázky

Povídky a Nové povídky

529 Kč
423 Kč
Dárková sada audioknih - 11%
(1x)

Limitovaná edice dárkových boxů, obsahující 5 CD různých žánrů, pro každého člena domácnosti. Obsah boxu: 1. detektivka - BARVÍŘ NA PENZI / PODNÁJEMNICE V ZÁVOJI (Sherlock Holmes) 2. povídky - TAKOVÝ SNÍH UŽ NEPADÁ ( čte Roman Štolpa) 3. dobrodru

povídky

Dárková sada audioknih

629 Kč
559 Kč
Úspěchy bezdomovce - 20%
Povídky, které jsou primárně psané pro vyprávění na divadle. Jsou to humorné historky, monology, plné nečekaných obratů a překvapivých asociací, typické svou košatostí vyprávění. Všední příhody i těžko uvěřitelné situace. Texty reflektují celé porevo
povídky
Ukázky

Úspěchy bezdomovce

79 Kč
63 Kč
Povídky a příběhy - 20%
Výběr povídek Karla Čapka, Jaroslava Haška, Františka Nepila, Charlese Dickense a dalších autorů, které čte Josef Somr.
povídky
Ukázky

Povídky a příběhy

149 Kč
119 Kč
Vyprávění a čtení k odpočinku a uzdravení - 20%
Výběr krátkých příběhů autorů jako František Nepil, Miloslav Švandrlík, Ladislav Pecháček, Karel Čapek, Vojtěch Steklač, Ivan Kraus. Čtou Josef Somr, Jiří Lábus, Pavel Kříž, Rudolf Křesťan, Josef Dvořák, Jan Kraus, Filip Švarc.
povídky
Ukázky

Vyprávění a čtení k odpočinku a uzdravení

149 Kč
119 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
239 Kč
Dobře utajené housle - 20%
Knihu Dobře utajené housle napsal Miroslav Horníček v roce 1967 a načetl o čtyři roky později. Pro psaný i mluvený projev autora a interpreta v jedné osobě je typický, příznačný a propojující kultivovaný a ironický humor.
povídky
Ukázky

Dobře utajené housle

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 > >>