Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
komiksy

Ubulená hromádka štěstí - 20%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční. Prostě pro všechny, kdo milují Sarah's Scribbles a našli se v jejích komiksech.
komiksy
Ukázky

Ubulená hromádka štěstí

129 Kč
103 Kč
Opráski zhistorje svjeta - 20%
To tu ještě nebylo. Oblíbený kemix Opráski sčeskí historje expanduje do světa! Badatelé z Histrickýho ústafu pro vás pilnou prací a v potu tváře vybádali nové zajímavé události tentokrát světového významu.
komiksy
Ukázky

Opráski zhistorje svjeta

169 Kč
135 Kč
Záhadné případy detektiva Foxe - 20%
Pokud si rádi hrajete na detektivy a sníte o tom, že byste spolu se skutečným kriminalistou pracovali na vyřešení složitých detektivních případů, je tento netradiční pracovní sešit určen přímo pro vás.
komiksy
Ukázky

Záhadné případy detektiva Foxe

79 Kč
63 Kč
Opráski sčeskí historje – Zmikund vs. Huz - 20%
(1x)
Malá ochunávka textu z knihy "Opráski sčeskí historje - specjál" k výročí upálení mistra Jana. O Husovi: Huz z malí jihučezkí vesňice sdánlivje nemoch sahad Zmikundovi hiztorickím vísnamem aňi po ocas.
komiksy
Ukázky

Opráski sčeskí historje – Zmikund vs. Huz

169 Kč
135 Kč
Opráski sčeskí historje - 20%
(1x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
komiksy
Ukázky

Opráski sčeskí historje

169 Kč
135 Kč
Dějiny science fiction v komiksu - 20%
Vědeckofantastický žánr se stal nedílnou součástí literárního kánonu a získal si nespočet čtenářů po celém světě. Věnují se mu specializovaná nakladatelství či periodika a fanoušci sci-fi pořádají pravidelné sjezdy. Kdy to ale celé začalo? Jak se odvíjely dějiny sci-fi od počátků až do 21. století?
komiksy
Ukázky

Dějiny science fiction v komiksu

439 Kč
351 Kč
Fotbalová frazeologie čili #fofr - 20%
Fotbalové hlášky a průpovídky – známe je všichni.
komiksy
Ukázky

Fotbalová frazeologie čili #fofr

152 Kč
122 Kč
Já to měl první! 2 - 20%
Myslíte si, že tak příšerný nepořádek je jen u vás doma? Myslíte si, že dítě, které se hystericky válí po zemi kvůli zlomenému banánu, máte jen vy? Myslíte si, že jste jediná máma, kterou nebaví tvoření s dětmi?
komiksy
Ukázky

Já to měl první! 2

199 Kč
159 Kč
Minecraft - Zapomenutý svět - 20%
Noční návštěva staveniště vynese Jakeovi, Tankovi a Emily otravný trest. Musejí pomáhat v komunitním centru. Nuda se ale rychle mění v napínavou zábavu, když v zapomenutém koutě centra objeví starý počítač, který skrývá úžasné tajemství.
komiksy
Ukázky

Minecraft - Zapomenutý svět

249 Kč
199 Kč
Nové příběhy Malého boha a Kruana: život s Ábíčkem - 20%
Když v roce 1966 tehdejší Státní nakladatelství dětské knihy vydalo v edici KARAVANA výběr devíti Tomanových vědeckofantastických povídek, dostala kniha název Příchod bohů.
komiksy
Ukázky

Nové příběhy Malého boha a Kruana: život s Ábíčkem

399 Kč
319 Kč
Říká se mu Banksy - 20%
(1x)
Putování po stopách slavného streetartisty v komiksu Banksy je fenomén posledních desetiletí. Jeho díla překvapují náhodné kolemjdoucí po celém světe, každý z jeho nových počinů plní stránky novin a značně se zasloužil o to, že street art se dostal na výsluní uměleckého světa.
komiksy
Ukázky

Říká se mu Banksy

279 Kč
223 Kč
Sword Art Online - Aincrad 1 - 20%
Sword Art Online je virtuální MMORPG z dílny geniálního vědce Akihika Kajaby. Jedná se o nemilosrdnou hru, ze které se nedá odhlásit a game over znamená smrt i v reálném světě.
komiksy
Ukázky

Sword Art Online - Aincrad 1

299 Kč
239 Kč
Byl jednou jeden život – kosti - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
komiksy
Ukázky

Byl jednou jeden život – kosti

209 Kč
167 Kč
Byl jednou jeden život - svaly - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby šlapalo jako hodinky.
komiksy
Ukázky

Byl jednou jeden život - svaly

209 Kč
167 Kč
Černý a bílý - 20%
Komiksové zpracování životní cesty Bobby Fishera – symbolu šachové geniality i epochy studené války.
komiksy
Ukázky

Černý a bílý

254 Kč
203 Kč
Mimoňka - 20%
(1x)

Čtvrtý díl komiksové sbírky Sarah's Scribbles! Další várka populárních internetových stripů tentokrát odhaluje ďábelskou podlost prokrastinace, úskalí kreativního procesu a roztomilost koťátek.

komiksy
Ukázky

Mimoňka

149 Kč
119 Kč
Nanits chronicles - 20%
Originální komiksový příběh z blízké, ale i mnohem vzdálenější budoucnosti, který sleduje osudy tří hrdinů na pozadí mnohem větších událostí zásadně formujících budoucnost planety Země.
komiksy
Ukázky

Nanits chronicles

459 Kč
367 Kč
Pasteur - Mikrobiální revoluce - 20%
Louis Pasteur je považován za otce klinické mikrobiologie a imunologie. Objevil vakcíny proti vzteklině a sněti slezinné. Životopisný komiks popisuje Pasteurovy počátky jako studenta, jeho další studia i jeho obavy. Zachycené jsou také chemické experimenty, které pak vědce vedly k rozvoji jeho teorií a lékařských objevů na nich založených.
komiksy
Ukázky

Pasteur - Mikrobiální revoluce

212 Kč
170 Kč
Příběhy slunečních skřítků - 20%

Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Poblíž Slunce je základna, na které bydlí sluneční skřítci. Je plná úžasných vynálezů a také superrychlých raket.

komiksy
Ukázky

Příběhy slunečních skřítků

169 Kč
135 Kč
Ždibřich - 20%

Komiksové stripy ze života intelektuála Ždibřich – nositel tohoto jména vám zkazí den, unudí vás k smrti, znechutí svojí povýšeností a vytočí sarkastickými poznámkami. Zrodil se, aby kritizoval, glosoval, nenechal na vás jedinou nit suchou.

komiksy
Ukázky

Ždibřich

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 > >>