Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romány

Palačinky s pepřem
(2x)
Soňa Prokešová, aktivní a úspěšná mladá žena, je po dopravní nehodě odkázaná na invalidní vozík a jenom obtížně se přizpůsobuje nové realitě. Havárii zavinil vlivný manažer významné firmy.
romány
Ukázky

Palačinky s pepřem

159 Kč
Křížová cesta
Josef projíždí během covidové pandemie tzv. Křížovou cestu – nejtěžší cestu pro řidiče kamionů napříč Polskem. Nafta se mu dávno vpila až pod kůži, ve svém osamoceném životě nezná pomalu nic jiného než asfalt a beton. A pak se mu jako zjevení před kamionem objeví kašubská dívka z Gdaňsku.
romány
Ukázky

Křížová cesta

249 Kč
Nebe
Píše se rok 2058, svět zdevastovaly přírodní katastrofy. Obyvatelům Helsinek, kde po občanské válce vládne totalitní režim, se už dlouho nerodí děti, život postrádá smysl. Jedinou útěchu poskytuje virtuální realita.
romány
Ukázky

Nebe

222 Kč
O lásce vážně
Paula, Judith, Brida, Malika a Jorinde. Pět žen tak odlišných, jak to jen jde, a přesto osudem spojených.
romány
Ukázky

O lásce vážně

297 Kč
Osamělá Meredith

Meredith Maggsová neopustila svůj dům 1 214 dní. Trvá však na tom, že není osamělá. Má kocoura Freda. Její kamarádka Sadie ji navštěvuje, kdykoli může. Navíc je tu její online podpůrná skupina NejsteSami.

romány
Ukázky

Osamělá Meredith

319 Kč
Rozhovory s útěkem
Bára Basiková v pouhých devatenácti letech napsala román Rozhovory s útěkem, jehož kvality tehdy ocenil i legendární spisovatel Bohumil Hrabal. Její podobenství o hledání lásky, které přechází z naprosté euforie do trýznivých stavů, je i po čtyřiceti letech stále aktuální.
romány
Ukázky

Rozhovory s útěkem

249 Kč
Únikové cesty
(1x)
Je lepší alkoholismus nebo snobismus? A co něžná tyranie nedělních návštěv a povinných bábovek? Kamila, Eda a Emilie žijí ve vesnici podomácku slepené ze zbytků starého světa. Její obyvatelé neustále komentují, co si o všech a o všem myslí, jako kolektivní živý bulvár, před kterým není vůbec nikdo v bezpečí.
romány
Ukázky

Únikové cesty

209 Kč
Utrpení mladého Werthera
Námět k románu, který založil jeho světovou slávu, Goethe načerpal při své praxi praktikanta u soudu.
romány
Ukázky

Utrpení mladého Werthera

239 Kč
Dívka A
Nechci myslet na svou rodinu. Na hrůzy, které jsme se sourozenci museli kvůli rodičům prožít. Chci zapomenout na hororový dům i zvěrstva, která s námi dělali. Teď je ale matka po smrti a dům je náš.
romány
Ukázky

Dívka A

259 Kč
Dívka, had, trn
(2x)
Podmanivá a originální pohádka o prokleté dívce, která může kohokoli otrávit jediným dotekem a která zjišťuje, jaká síla se v její kletbě skutečně skrývá…Soraya je prokletá. V krvi jí koluje jed, který ohrožuje každého, kdo se k ní přiblíží moc blízko.
romány
Ukázky

Dívka, had, trn

209 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 351 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 .. 36 > >>