Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romány

O minutu později
Vivienne Shegerová má vše, o čem snila – skvělou práci, perfektní byt a přátele, jejichž životy jsou stejně dokonalé jako ten její. Život prostě nemá chybu. Až do toho osudového odpoledne jejích 27. narozenin.
romány
Ukázky

O minutu později

209 Kč
Peklověk
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
romány
Ukázky

Peklověk

169 Kč
Polibky a croissanty

Varování! Při čtení této romanťárny dostanete neodolatelnou chuť na makronky.  Šestnáctiletá Mia přijela do Paříže s velkým očekáváním. Má šest týdnů na to, aby na letní baletní škole dřela, a přiblížila se tak blíž svému snu o tom, že se stane primabalerínou.

romány
Ukázky

Polibky a croissanty

209 Kč
Rehabilitace Adama a Evy
Čtvrtý, doposud nejrozsáhlejší román spisovatele a novináře Marka Přibila kromě velkého fiktivního příběhu Adama a Evy reflektuje i politickou aféru Šuman, ve které autor figuroval.
romány
Ukázky

Rehabilitace Adama a Evy

382 Kč
Řeka v Troji
Američanka Elise najde u řeky v srdci Evropy nový domov, zároveň však ztratí manžela. Kořeny, které zapustila v postkomunistické Praze, se najednou nezdají tak pevné, jak si myslela. Kde je opravdu doma? Jaké tajemství skrýval její muž? A může si dovolit novou lásku? Mysl i city čtyřicetileté ženy jsou rozbouřené stejně jako její milovaná řeka, která se vylila z břehů a znovu hledá cestu, kudy klidně proudit.
romány
Ukázky

Řeka v Troji

199 Kč
Ulíbám tě k smrti
(1x)
Zrovna když hotelová manažerka Annabella získala skvělé místo v Singapuru, měla by najednou zachránit hotel svých rodičů v Alpách. S pevným odhodláním že skomírající podnik prodá, odjíždí do zasněženého rodného městečka, když náhle v příkopu u silnice objeví mrtvolu.
romány
Ukázky

Ulíbám tě k smrti

279 Kč
V dobrém i zlém
Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný. Jednoho dne jí zavolá starý známý, jenž je obviněn z vraždy své ženy Amandy, a žádá ji o pomoc. Zach je hlavní podezřelý. Lizzie dlouho váhá, ale nakonec souhlasí, že se jeho případu ujme.
romány
Ukázky

V dobrém i zlém

279 Kč
Vybíjená
(1x)
Román ztvárňuje v rozsáhlém časovém oblouku pestré osudy několika spolužáků z gymnázia od dob jejich dospívání až na práh čtyřicítky. Znalci díla nejčtenějšího českého autora se tu opět setkají s dobře známou, melancholicky laděnou groteskou, tentokrát o přátelství, osudových láskách, alkoholu…
romány
Ukázky

Vybíjená

239 Kč
Zač je života loket
Populární autorka řady úspěšných titulů se v této knize vrací do doby svého mládí. Svým typickým humorem líčí radosti i strasti při hledání partnera, svá manželství, jak „vydýchávala“ partnery, které si děti přivedly, svatbu syna a nezapomíná ani na výlety..
romány
Ukázky

Zač je života loket

179 Kč
Dívka na útěku
Píše se rok 1926 a Anna Dartonová je na útěku před zločinem, který byla přinucena spáchat.
romány
Ukázky

Dívka na útěku

382 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 355 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 36 > >>