Nejprodávanější tituly v roce 2022
předškoláci

Auta - Návrat do Kardanové Lhoty - 11%
Dnes je sice Blesk McQueen legendou závodních okruhů, ale nezapomíná na své staré přátele, na které se může vždy s důvěrou obrátit.
předškoláci

Auta - Návrat do Kardanové Lhoty

269 Kč
239 Kč
Auta Knížka do ruky - 11%
Šlápněte na plyn a vydejte do filmového světa se svými oblíbenými hrdiny Bleskem McQueenem, Burákem a ostatními obyvateli Kardanové Lhoty.
předškoláci

Auta Knížka do ruky

71 Kč
63 Kč
Bezva hrátky s dinosaurátky
120 stran s nejoblíbenějšími dětskými úkoly – vybarvování, doplňování, jednoduché počítání, seřazování, bludiště, hledání rozdílů, tvarů, velikostí, …
předškoláci

Bezva hrátky s dinosaurátky

98 Kč
Disney - Vánoční sbírka pohádek - 11%
Oslavte Vánoce s vašimi nejoblíbenějšími postavami z filmů společnosti Disney a Pixar!
předškoláci

Disney - Vánoční sbírka pohádek

359 Kč
319 Kč
Dobrý den, štěnátko! - 11%
Haf, haf, kdopak to vykukuje z boudy? Štěňátko, které si chce s tebou hrát. Objevovat svět s tímto leporelem je tak zábavné!
předškoláci

Dobrý den, štěnátko!

224 Kč
199 Kč
Kapesní zvěřinec - 11%

Dobrá zpráva: ve vesmíru nejsme sami, jsou tu s námi zvířata. Pes, který spí v křesle u televize - to už je vlastně poloviční člověk. Kapesní zvěřinec je dobré mít stále při sobě. Je to knížečka poslední záchrany, když je ti smutno nebo když chceš

předškoláci

Kapesní zvěřinec

89 Kč
79 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
předškoláci

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Květuška se vrací - 11%
Třetí díl knih o Květušce, která zakopne o kouzelný pařez a ocitne se v hmyzí říši. V prvních dvou dílech Květušce v poznávání říše hmyzu pomáhá její kamarád tesařík dubový. Toho Květuška dokonce v druhém díle zachrání před nenasytnými masožravkymi.
předškoláci

Květuška se vrací

215 Kč
191 Kč
Objevujeme svět! Divoká zvířata - 11%
Objevovat svět divokých zvířat s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Hračky - 11%
Hraj si, poznávej hračky a nauč se je správně pojmenovat! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Hračky

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho zábavných rad a cvičení pro předškoláky zaměřených na znalost počítání, čtení a úkolu pro procvičení jemné motoriky.
předškoláci

Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua - 20%
(1x)
„Stroj času" vypráví o krkolomné pouti časem svérázného vynálezce a klade otázky o mezích vývoje lidské civilizace. „Ostrov Dr. Moreaua" rovněž přesahuje žánr dobrodružného románu.
předškoláci

Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua

329 Kč
263 Kč
ABC hvězdáře - 11%
Kniha zve začínající astronomy, především děti školního věku, do blízkého i vzdáleného vesmíru. Poskytuje základní informace o sluneční soustavě, o hvězdách a dalších vesmírných tělesech.
předškoláci

ABC hvězdáře

270 Kč
240 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
předškoláci

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Louskáček - 11%
(1x)
Byl Štědrý večer, venku tiše padal sníh. Klárka a její bráška Frantík se nemohli dočkat. Tenhle večer bude plný úžasných dárků a potom přijde velkolepý večírek s hudbou a tancem…
předškoláci

Louskáček

179 Kč
159 Kč
Objevujeme svět! Domácí mazlíčci - 11%
Objevovat svět zvířátek a domácích mazlíčků je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo si hraje s klubíčkem vlny? Kdo žije v tomto akváriu? Kdo si hraje v psí boudě? Kdo běhá v kolečku? Pojmenuj zvířátka a ukaž, které máš nejraději!
předškoláci

Objevujeme svět! Domácí mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Pohádky o princeznách - 20%
Každá malá slečna se někdy chtěla stát princeznou stejně jako hlavní hrdinka této knížky zvědavá holčička Sára, které její laskavý dědeček každý večer vypráví před spaním pohádku o jedné z princezen.
předškoláci
Ukázky

Pohádky o princeznách

119 Kč
95 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 721 - 740 z 767 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 > >>