Nejprodávanější knihy v roce 2022
ženy

Místo, odkud není návratu - 11%
Lidé se musejí dozvědět, co Ujguři v Číně zažívají. Mihrigul Tursunová se stala jednou z obětí čínských snah o totální asimilaci ujgurské menšiny.
ženy
Ukázky

Místo, odkud není návratu

359 Kč
319 Kč
Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou - 11%
(1x)
Příběh výrazné osobosti starého českého rodu na pozadí moderních dějin. Zámky Zásmuky a Častolovice za války zabrali okupanti a v roce 1948 znárodnili komunisté.
ženy
Ukázky

Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou

359 Kč
319 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Šťastná za všech okolností - 11%
(1x)
„Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.
ženy

Šťastná za všech okolností

269 Kč
239 Kč
Als Junge wäre ich erschossen worden... - 11%
Vzpomínky Jaroslavy Skleničkové zachycují životní příběh jedné z lidických rodaček, do jejichž osudu nanejvýš krutým způsobem zasáhly dějiny v podobě vyhlazení Lidic.
ženy

Als Junge wäre ich erschossen worden...

266 Kč
236 Kč
Sestry - 11%
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
ženy
Ukázky

Sestry

322 Kč
286 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Dokud voda neskončí - 11%
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
ženy

Dokud voda neskončí

404 Kč
359 Kč
Ach, ty Češky! - 38%

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

239 Kč
148 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>