Nejprodávanější knihy v roce 2022
horory

Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Milý ostravský koronadeníčku!!!
Kniha mapuje prožívání „doby kovidové“ od jejího prvopočátku očima vystresované ženy, která se srovnává s nezvyklou životní situací a netuší, jestli se má smát, zešílet, začít nakupovat zásobu čočky, špaget a antibakteriálních gelů ...
horory

Milý ostravský koronadeníčku!!!

215 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Sandman 5: Hra o tebe
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
Berserk 8
Bitva o Doldrey pokračuje, ale nebezpečí ze strany Gennonových vojsk není to jediné, čemu bude muset Guts čelit. Ostatně i Griffith se pouští do velice riskantní hry, která se Jestřábům nakonec nemusí vyplatit – obzvláště dojde-li na dvorské intriky.
horory

Berserk 8

269 Kč
Hellraiser
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory

Hellraiser

224 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
Děsivé historky
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?
horory

Děsivé historky

233 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>