Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022
historické romány

Právo první noci - 20%
(1x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
historické romány
Ukázky

Právo první noci

299 Kč
239 Kč
Gentleman v Moskvě - 20%
(5x)
Román začíná v Rusku roku 1922 po konci občanské války a zavádí nás do luxusního moskevského hotelu, jenž je se svými zvyklostmi, každodenní rutinou a různorodým personálem světem sám o sobě.
historické romány
Ukázky

Gentleman v Moskvě

369 Kč
295 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
historické romány
Ukázky

Stín Otce

220 Kč
176 Kč
Anna Falcká - 20%
Život Anny Falcké, princezny z politicky významného rodu, plyne celkem poklidně až do okamžiku, kdy po řadě tajných jednání padne rozhodnutí, že se má provdat za nedávno ovdovělého českého a římského krále Karla IV.
historické romány
Ukázky

Anna Falcká

348 Kč
278 Kč
Boží bojovníci - 20%
(1x)
Druhý díl z Husitské trilogie je opět směsí rytířské romance, fantasy románu a napětí, okořeněného velkou dávkou humoru od mistra polské fantasy.
historické romány
Ukázky

Boží bojovníci

548 Kč
438 Kč
Klášterní madrigal - 20%
(1x)
Historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s panstvím. Čas tu plyne klidně, náhle však dorazí královská listina, podle níž se jedna z vesnic povyšuje na město, a začíná čas intrik.
historické romány
Ukázky

Klášterní madrigal

398 Kč
318 Kč
Alias Grace - 20%
(4x)
Ve staré Kanadě se píše rok 1859 a původem irská služtička Grace Marksová sedí už šestnáctým rokem ve vězení za vraždu svého pána a jeho rozverné hospodyňky.
historické romány
Ukázky

Alias Grace

399 Kč
319 Kč
Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu - 20%
Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu.
historické romány
Ukázky

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

299 Kč
239 Kč
Eliška Přemyslovna - 20%
Princezna Eliška a její dva sourozenci jsou posledními potomky slavného přemyslovského rodu. Kdo z nich usedne na královský trůn?
historické romány
Ukázky

Eliška Přemyslovna

119 Kč
95 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>