Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
česká

Válečník
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
česká
Ukázky

Válečník

289 Kč
Vesnice
(7x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely.
česká
Ukázky

Vesnice

229 Kč
Aristokratka u královského dvora
(15x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
česká
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

179 Kč
Nalezení
(3x)
Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu.
česká
Ukázky

Nalezení

194 Kč
Hájovna
(6x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.
česká
Ukázky

Hájovna

199 Kč
A odkud bych asi tak byl?
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
česká
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
Prameny Vltavy
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
česká
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
Zahrada, Rest
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
česká
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
Sudetský dům - 30%
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
česká
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
139 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>