Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
osobní rozvoj

Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
osobní rozvoj
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Buddhovy příběhy na dobrou noc - 20%
Jaké by to bylo znovu oněmět úžasem a uvěřit, že je možné cokoli? Anebo načerpat inspiraci a podívat se na svět úplně novýma očima?
osobní rozvoj
Ukázky

Buddhovy příběhy na dobrou noc

248 Kč
198 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

osobní rozvoj
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Tajemství řeči těla - 20%
(1x)
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství řeči těla

254 Kč
203 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
osobní rozvoj
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

299 Kč
239 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 20%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

199 Kč
159 Kč
Vnitřní svět vítězů - 20%
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?
osobní rozvoj
Ukázky

Vnitřní svět vítězů

339 Kč
271 Kč
Kniha radosti - 20%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
158 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
osobní rozvoj
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Psychologie peněz - Nadčasové lekce o bohatství, hamižnosti a štěstí - 20%
(2x)
Umět zacházet s penězi není nutně otázka toho, co všechno víte. Důležité je, jak se chováte. Jenže vštípit lidem – dokonce i těm opravdu chytrým – správné vzorce chování není snadné...
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie peněz - Nadčasové lekce o bohatství, hamižnosti a štěstí

260 Kč
208 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

osobní rozvoj
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Normální šílenství - 20%
(1x)
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Normální šílenství

299 Kč
239 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 741 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 38 > >>