Nejprodávanější knihy v roce 2022
ekonomie

Marketing školy - 11%
Nová učebnice Marketing školy klasicky vychází ze základní aplikace marketingu pro oblast služeb a specificky vzdělávacích služeb. Základní zaměření je na efektivní komunikaci škol s veřejností.
ekonomie

Marketing školy

152 Kč
135 Kč
Mé ideály - 11%
Sbírka inspirativních článků Henryho Forda představuje studnici nadčasových myšlenek jednoho z největších géniů historie.
ekonomie

Mé ideály

332 Kč
295 Kč
Nebojte se akcií 1. díl - 11%
Bojíte se investovat? Pokud jste například narazili na nekalé praktiky finančního trhu nebo jen potřebujete plně pochopit funkci akciového trhu, tak je tato kniha právě pro vás.
ekonomie

Nebojte se akcií 1. díl

269 Kč
239 Kč
Nebojte se akcií 2. díl - 11%
Roční čistý výnos 22,7 % z investice do akcií je jen začátek cesty, kterou před vámi kniha Christiana Thiela rozkrývá. Dělá to vždy s nadhledem, lehkostí a humorem.
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl

269 Kč
239 Kč
Rodinné podniky ve světovém vinařství - 11%
Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí tzv. nového vinařského světa i podstatnou část vinařských zemí Evropy, mohl se opřít o osobní zkušenosti ze zahraničních vinařství.
ekonomie

Rodinné podniky ve světovém vinařství

441 Kč
392 Kč
Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz - 11%
(1x)
Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz je klíčové dílo světové ekonomie, které významně ovlivnilo chod celého 20. století.
ekonomie

Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz

495 Kč
440 Kč
Trading in the Zone - 11%
Proč se lidem, kteří jsou jinak extrémně úspěšní, nedaří, co se týče obchodu? Rodí se snad člověk obchodníkem? Mark Douglas říká, že ne. Nezbytné je podle něj získat obchodnickou mysl.
ekonomie

Trading in the Zone

296 Kč
263 Kč
Zrození kmenového vůdce - 11%
(1x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie

Zrození kmenového vůdce

350 Kč
311 Kč
Kdo chce naše peníze?
(6x)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
ekonomie

Kdo chce naše peníze?

134 Kč
Ogilvy o reklamě v digitálním věku - 11%
Odhalte tajemství úspěšné reklamy 21. století. Kniha zakládá na principech "otce reklamy" Davida Ogilvyho a přizpůsobuje je digitální současnosti.
ekonomie
Ukázky

Ogilvy o reklamě v digitálním věku

314 Kč
279 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Expert na ušlý zisk, hypotetický zisk a újmu - 11%
Kniha se zabývá problematikou újmy, škody a odpovědnosti za škodu, včetně stanovení ušlého a hypotetického ušlého zisku s návodem na různé varianty možných postupů výpočtů
ekonomie

Expert na ušlý zisk, hypotetický zisk a újmu

216 Kč
192 Kč
Lídr s vizí - 11%
Začali jste podnikat nebo jste byli povýšeni do pozice s velkou odpovědností a teď jste pod tlakem? Jste lídr nebo se jím chcete stát? Hledáte pro svůj tým a podnikání vizi, cítíte se ale nepřipravení? Pokud se poznáváte, je tato kniha pro vás.
ekonomie

Lídr s vizí

314 Kč
279 Kč
Alchymie - 20%
Jak vyrobit zázrak? Legenda reklamního světa Rory Sutherland vás přesvědčí, že řešení problémů musíte hledat tam, kde nikdo jiný – ve sférách zdánlivé iracionality.
ekonomie

Alchymie

499 Kč
399 Kč
Byznys pro 21. století - 11%
Kniha je určena všem těm milionům lidí, kteří se ocitli na nějaké životní křižovatce - dopadla na ně světová ekonomická krize a nevědí, co mají dělat, jak do budoucna řešit svou finanční situaci.
ekonomie

Byznys pro 21. století

296 Kč
263 Kč
Konflikty ve škole - 11%
Kniha Konflikty ve škole – od prevence k řešení je určena především pracovníkům škol a školských zařízení, kteří už mají dost neustálých nepříjemných mailů, schůzek a hovorů a chtějí konečně získat více času na skutečnou práci.
ekonomie

Konflikty ve škole

302 Kč
268 Kč
Máme na víc - 11%
O ekonomii, politice a roli žen ve veřejném i osobním životě.
ekonomie

Máme na víc

269 Kč
239 Kč
Scaling Up - 11%
Nejdůležitější překážky růstu a prosperity firem jsou většinou interního charakteru a mohou být odstraněny cílenými kroky a často bez externích finančních zdrojů.
ekonomie

Scaling Up

314 Kč
279 Kč
Staň se mistrem vyjednávání
Objevte 10 otázek, díky nimž vyjednáte cokoli!
ekonomie

Staň se mistrem vyjednávání

161 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 280 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>