Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
světová

Dámský gambit - 20%
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
světová
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
222 Kč
Mechanicum - 20%
(2x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
světová
Ukázky

Mechanicum

149 Kč
119 Kč
Miliónový jeep - 20%
(3x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

světová
Ukázky

Miliónový jeep

298 Kč
238 Kč
Kdo seje vítr - 20%
(1x)
Sebastian Bergman a jeho kolegové z kriminálky jsou zpátky na scéně!
světová
Ukázky

Kdo seje vítr

329 Kč
263 Kč
Vina otců - 20%
(2x)
Dlouho očekávané vyvrcholení krimi série s prokurátorkou Rebeckou Martinssonovou.
světová
Ukázky

Vina otců

329 Kč
263 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
světová
Ukázky

Vlak do Samarkandu

318 Kč
Děti nade vše - 20%
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů. V prvním kralují hvězdy internetu a mezi nimi hrdinka příběhu Mélanie, kterou vidina slávy a zisku pomalu vzdaluje od jejích nejbližších a reality vůbec.
světová
Ukázky

Děti nade vše

249 Kč
199 Kč
Chata ve Švýcarsku - 20%
(7x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.
světová
Ukázky

Chata ve Švýcarsku

339 Kč
271 Kč
Bretaňské speciality - 20%
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. První letní dny v bretaňském Saint-Malo, kdysi městě korzárů a nyní kulinářském ráji…
světová
Ukázky

Bretaňské speciality

229 Kč
183 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
světová
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
světová
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Na smrt - 20%
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
světová
Ukázky

Na smrt

278 Kč
222 Kč
Zrcadlo a světlo - 20%

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

světová
Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
310 Kč
Na Zemi jsme na okamžik nádherní - 20%
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
světová
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
183 Kč
Wolf Hall - 20%
(5x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
světová
Ukázky

Wolf Hall

248 Kč
198 Kč
Iluze - 20%
(5x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.
světová
Ukázky

Iluze

424 Kč
339 Kč
Perník - 20%
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
světová
Ukázky

Perník

198 Kč
158 Kč
Bez zábran - 20%
(6x)
Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy.
světová
Ukázky

Bez zábran

382 Kč
306 Kč
Hlasy kostí
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
světová
Ukázky

Hlasy kostí

249 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

světová
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>