Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
děti a mládež
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek a humorek První svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky. Svazek je věnován tzv. zvířecí pohádce. Jednotlivé motivy jsou přehledně členěny podle mezinárodní standardizace, pohádky jsou doplněny komentáři, které mimo jiné ukazují tematické vazby napříč evroskými kulturami. Svazek obsahuje nejen pohádky zapsané v českém jazyce, ale i pohádky z našeho území přeložené z němčiny a romštiny.

děti a mládež
Ukázky

České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky

279 Kč
223 Kč
České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v angličtině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children

279 Kč
223 Kč
České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v němčině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder

279 Kč
223 Kč
České pověsti - angličtina - 20%

Nejznámější české pověsti v dvojjazyčném vydání V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska. Nechybí vyprávění o praotci Čechovi, o Libuši a jejich proroctvích, o silném Bivoji či o Horymírovi a jeho Šemíkovi.

děti a mládež
Ukázky

České pověsti - angličtina

279 Kč
223 Kč
Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky

159 Kč
127 Kč
Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly - 20%
Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou a jeho kamarády. Poznáte zlomyslného skřítka Nezbedu, dozvíte se, za co šel na maškarní beránek Filda, nebo zjistíte, jak deštník Artík zachránil Šikulu před nebezpečnou zmijí.
děti a mládež
Ukázky

Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly

149 Kč
119 Kč
Čteme sami – Kouzelné pastelky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme sami – Kouzelné pastelky

149 Kč
119 Kč
Čteme spolu - Pohádky ze sluneční zahrádky - 20%
Projděte se zahradou zalitou hřejivými slunečními paprsky, zaposlouchejte se do bzučení včel a svěžte se u tiše bublajícího potůčku. Seznamte se s marnivou ropuchou či lehkomyslným čmelákem a nechte se okouzlit překvapením, které slunce přichystalo motýlkovi.
děti a mládež
Ukázky

Čteme spolu - Pohádky ze sluneční zahrádky

149 Kč
119 Kč
Děda jménem Nuel - 20%
Knihu Děda jménem Nuel autor označil jako pohádku-nepohádku. Kombinuje v ní vlastní klukovské zážitky a sny se vzpomínkami na skutečné dějinné události, jejichž byl účastníkem ve svém válečném dětství.
děti a mládež
Ukázky

Děda jménem Nuel

119 Kč
95 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
děti a mládež
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Hvězdný kopec - 20%
(2x)
Veselý pohádkový vánoční příběh pro malé i velké o náhodném setkání a putování zlobivého andílka a hodného čertíka na Zemi. Na jejich i vlastní záchranu je vyslán uštěpačný anděl a poťouchlý čert, kteří musí tyto dva chlapce dovést co nejdříve zpět.
děti a mládež
Ukázky

Hvězdný kopec

79 Kč
63 Kč
Já a Anastázie - 20%

Příběh o opravdovém holčičím přátelství. Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá.

děti a mládež
Ukázky

Já a Anastázie

179 Kč
143 Kč
Když se brouček probudil - 20%
Vydejte se s broučkem a Majkou objevovat podzimní krásy, zažít dobrodružství při setkání s ježkem nebo záchraně muchomůrky a poznejte sílu opravdového přátelství.
děti a mládež
Ukázky

Když se brouček probudil

149 Kč
119 Kč
Když spolu zvířata chodí - 20%

Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba když „spolu chodí“.  Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit.

děti a mládež
Ukázky

Když spolu zvířata chodí

209 Kč
167 Kč
Kletba prince Fabrise - 20%
(1x)

Vydejte se na strhující výpravu za záchranou království! V den svých dvanáctých narozenin se princ Fabris dozví, že ho postihla rodová kletba: nesmí už nikdy vzít do ruky žádnou zbraň, jinak celé království čeká záhuba.

děti a mládež
Ukázky

Kletba prince Fabrise

209 Kč
167 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 20%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
děti a mládež
Ukázky

Kouzelná třída v muzeu

186 Kč
149 Kč
Kouzelná zahrada - 20%
Jednoho dne zmizí z oblohy hvězdy a voda přestane zpívat, Země je v ohrožení a potřebuje pomoc. Zdá se, že jedinou nadějí je malá elfka a její zářivé tajemství.
děti a mládež
Ukázky

Kouzelná zahrada

153 Kč
122 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
děti a mládež
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 781 - 800 z 862 položek
<< < 1 .. 38 39 40 41 42 .. 44 > >>