Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů - 20%

Bonusový díl k trilogii Magnus Chase a bohové Ágardu! V devíti říších stále není klid. A protože Magnus Chase odjel navštívit sestřenici Annabeth, nezbývá, než aby svou kůži nesli na trh jeho staří známí – odvážná Samirah a její snoubenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, lamželezo Nedorost Gunderson, bojovný Týdžej Jefferson a proměnlivá/ý Alex Fierro. Povede se jim pod ochrannou rukou boha Ódina vystopovat hromovládce Thora a znovu oddálit ragnarök, den zkázy?

děti a mládež
Ukázky

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů

209 Kč
167 Kč
Malá Ema - 20%
(1x)

Už jste někdy viděli prasátko, jak trénuje skok do výšky? Paní sousedku, která se smetákem v ruce honí splašeného králíčka? Nebo baletky, které místo piruet skáčou před bílými myškami na parapety?

Šestiletá Ema tohle všechno už zažila.

děti a mládež
Ukázky

Malá Ema

229 Kč
183 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
děti a mládež
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

děti a mládež
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Můj brácha Tornádo - 20%
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

děti a mládež
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
143 Kč
Myší knížka - 20%
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
děti a mládež
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
167 Kč
Najdi odpověď - 20%
Todd se probouzí jako vězeň v Novém Prentisstownu, který padl do rukou diktátora a samozvaného prezidenta Prentisse. Také Toddova přítelkyně Viola se ocitla v zajetí....
děti a mládež
Ukázky

Najdi odpověď

269 Kč
215 Kč
Naší republice je 100 let - 20%

Oslavme sté narozeniny naší republiky! V roce 2018 oslavíme sto let od založení naší republiky. Za tu dobu ušla dlouhou cestu, na které ji provázely vzestupy i pády.

děti a mládež
Ukázky

Naší republice je 100 let

179 Kč
143 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

děti a mládež
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Ostrov na konci všeho - 20%

Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit.

děti a mládež
Ukázky

Ostrov na konci všeho

249 Kč
199 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

děti a mládež
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Prasátko na útěku - 20%

Rozzlobené prasátko hledá lepší domov Prasátko si spokojeně žilo na malém statku. Ale jednoho dne se statkářka pustila do velkého úklidu, a co se nestalo! hledat novou pěknou měkoučkou bažinku!

děti a mládež
Ukázky

Prasátko na útěku

149 Kč
119 Kč
Praštěný trpaslík - 20%

Najde trpaslík cestu domů? Sourozenci Martin a Štěpánka tráví prázdniny na vesnici u babičky. Jednou při procházce lesem objeví v domečku, který tam postavili, živého trpaslíka!

děti a mládež
Ukázky

Praštěný trpaslík

189 Kč
151 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Ranč Stříbrný poník: Bublina - 20%

Poutavý příběh a dobře zvolená náročnost textu povzbudí děti k tomu, aby chtěly číst samy a častěji. Terezka a Míša rády jezdí na ponících. A teď se připravují na svůj první jezdecký závod v životě. Těší se, ale také se tak trochu bojí.

děti a mládež
Ukázky

Ranč Stříbrný poník: Bublina

129 Kč
103 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

děti a mládež
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy - 20%
Třinácté narozeniny převrátí Sheile život na ruby. Poprvé se promění v delfína, a začne tak jedno velké dobrodružství! Společně s Mariem se vydá na cestu, aby zachránila jeho matku ze spárů strašlivého Zaidona, Pána hlubin, kterému musí přinést sedm magických kamenů.
děti a mládež
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

děti a mládež
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Štěně Elza - 20%

Čtete o malé Elze v angličtině a v češtině! Dvojjazyčná anglicko-česká knížka pro děti je zdrojem zábavy i výuky angličtiny a může se stát odrazovým můstkem na cestě do světa jazyků.

děti a mládež
Ukázky

Štěně Elza

149 Kč
119 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 801 - 820 z 862 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 44 > >>