Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
učebnice - vzdělání

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Autoimunita - 20%
Mimořádně závažné a aktuální téma nalézá své cílové čtenáře mezi praktickými lékaři i specialisty. Kniha dobře poslouží i studentům medicíny a přírodovědy.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Autoimunita

186 Kč
149 Kč
Gastroenterologie a hepatologie - 20%
Tato instruktivní a praktická učebnice je sepsána odborníky 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Kniha vychází z bohatých pedagogických zkušeností autorů a potřeb cílové skupiny čtenářů — mediků a mladých lékařů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie

339 Kč
271 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Interní ošetřovatelství I - 20%
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Interní ošetřovatelství I

246 Kč
197 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry - 20%
Tato ojedinělá učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru gastroenterologie a hepatologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty s poruchami a onemocněním zažívacího ústrojí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 427 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 > >>