Nejprodávanější hudba v roce 2022

Led Zeppelin III
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 3.album (1970)

Led Zeppelin III

854 Kč
Mami, proč jsi nezůstala v Africe
Hudba Dětí kapitána Morgana je podzemním šansonem. Bezostyšně znásilní jakýkoli hudební žánr, jen aby ukojila svoji touhu po zážitku. Míchá se tu všechno se vším. I proto se Děti rozhodly říkat svojí hudbě autsajdr pop. Je v tom všechno a nic.

Mami, proč jsi nezůstala v Africe

269 Kč
Modrý balónek
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.

Modrý balónek

224 Kč
Never Mind The Bollocks
Reedice prvního alba Sex pistols z roku 1977.

Never Mind The Bollocks

800 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.

Paris

386 Kč
Unchained
Album Unchained od Johnnyho Cashe z roku 1996.

Unchained

800 Kč
Yallah!
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.

Yallah!

269 Kč
25 nejlepších instrumentálek
Mefisto je big beatová skupina, která vznikla v šedesátých letech 20. století. V roce 1963 ji založil František Kopal spolu s Karlem Svobodou, Tomášem Weberem a Milanem Voblizou.

25 nejlepších instrumentálek

224 Kč
Domilováno
(1x)
Studiové album Vladimíra Merty Domilováno obsahuje jedenáct nových nebo méně známých písní o lásce a válce.

Domilováno

261 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Eldorado
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.

Eldorado

269 Kč
KUB 59 & Červeným vrchem
Silná atmosféra rockových písní založená na charismatickém projevu Michaela Kubesy a na brilantních hudebních schopnostech všech členů skupiny. Temný a neurvalý obraz něhy hudby a poezie.

KUB 59 & Červeným vrchem

269 Kč
My Heart Soars Like A Hawk
Vznáší se vysoko a míří ještě výš. Elektro-country-rockoví Nylon Jail na křídlech jestřába vzlétli se svým debutem My Heart Soar Like a Hawk nad hřebeny běžných starostí a pidiválek.

My Heart Soars Like A Hawk

359 Kč
Stará píseň
K šedesátým narozeninám si Jiří Šlupka Svěrák, skladatel, textař, zpěvák a pianista, nadělil koncert v divadle Semafor.

Stará píseň

225 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

Tenkrát

242 Kč
Vandrovali hudci
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.

Vandrovali hudci

225 Kč
Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.

feat.

224 Kč
Fuerte
(1x)
Album Fuerte obsahuje více rychlejších, až skoro tanečních písniček. Samozřejmě se stále jedná o tvorbu typickou pro BraAgas, výběr lidových písní z Iberie či Balkánu, krajiny, jejichž lidové písně BraAgas tak rádi aranžují.

Fuerte

269 Kč
Jagged Little Pill
„Jagged Little Pill” je třetí album Alanis Morissette, vydáno bylo 13. června 1995. Nahrála jej ve Westlake Studios and Signet Sound v Hollywoodu, vydaly jej společnosti Maverick a Reprise.

Jagged Little Pill

521 Kč
Zobrazuji 821 - 840 z 913 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 .. 46 > >>