Nejprodávanější tituly v roce 2022
zdraví a životní styl

Jak se zbavit zimních depresí - 6%
Populárně-naučná publikace představuje jeden z nejobsáhlejších souborů informací o této nemoci, který v ČR dosud vyšel. Dozvíte se v ní, proč SAD vzniká, koho nejvíc ohrožuje, jak se projevuje, jak se léčí pomocí světelné terapie i dalších účinných metod.
zdraví a životní styl

Jak se zbavit zimních depresí

145 Kč
136 Kč
Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Ó, sladké stáří - 11%
Oba autoři zobecňují vlastní zkušenosti z 85 let svého života a konfrontují je se znalostmi oborů gerontologie a geriatrie.
zdraví a životní styl

Ó, sladké stáří

179 Kč
159 Kč
Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
zdraví a životní styl

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
zdraví a životní styl
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Základy makrobiotiky
Kniha je určena všem, kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace.
zdraví a životní styl

Základy makrobiotiky

89 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Znovuzrození pomocí dechu - 11%
Rebirthing, neboli vědomé energetizující dýchání, je léčebná cesta do minulosti. Tato transformativní terapie zpřístupňuje člověku aspekty ukryté v jeho nitru po celá léta a umožňuje jejich vyléčení.
zdraví a životní styl

Znovuzrození pomocí dechu

259 Kč
230 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a životní styl

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
zdraví a životní styl

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

zdraví a životní styl

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
zdraví a životní styl

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Velká kniha Feng-Šuej o zdraví - 11%
Autoři této knihy, oba zkušení poradci a praktici Feng-suej, ukazují, jak se dají neviditelné energie Feng-šuej jednoduše najít a změřit.
zdraví a životní styl

Velká kniha Feng-Šuej o zdraví

268 Kč
238 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a životní styl

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. - 11%
Kniha Vybrané kapitoly z klinické výživy I. vychází z Kurzu klinické výživy, který slouží jako základní podmínka k získání Osvědčení o způsobilosti k provádění nutriční péče (licence F016).
zdraví a životní styl

Vybrané kapitoly z klinické výživy I.

208 Kč
185 Kč
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - 12%
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin.
zdraví a životní styl

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

104 Kč
92 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Léčivá moc kamenů - 20%
Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá moc kamenů

365 Kč
292 Kč
Medicína posvátných stromů - 11%
Abeceda stromů“ je živoucím odkazem dávné tradice, předávané po celá staletí z generace na generaci. Starodávnou ogamskou abecedu stromů, jejíž každé písmeno je obestřeno duchovní a medicínskou tradicí, používali druidové k magické práci....
zdraví a životní styl

Medicína posvátných stromů

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 841 - 860 z 889 položek
<< < 1 .. 41 42 43 44 45 > >>