Nejprodávanější Kniha v roce 2022

Slečna Baudelairová
(1x)
I dvě stě let po svém narození zůstává Charles Baudelaire jedním z nejčtenějších a nejobdivovanějších básníků. V Yslairově komiksu se ovšem na jeho život díváme optikou Jeanne Duvalové, té, kterou miloval i nenáviděl nejvíc.
Ukázky

Slečna Baudelairová

493 Kč
Slzy a smích
Slzy a smích. Štěstí a neštěstí. Stejně jako v životě nás všech se prolínají i v osudech dvou žen: Evy a Kamily. Eva je učitelka na základní škole, žije ve spokojeném manželství a zdá se, že jí ke štěstí nic nechybí.

Slzy a smích

332 Kč
Stručné francouzské dějiny
Čtenář si díky této knize britského autora uvědomí zcela unikátní vztah Francie a Anglie, resp. Británie; neexistují patrně jiné dva evropské národy, jejichž historie by byla po mnoho staletí tak těsně propletena.

Stručné francouzské dějiny

394 Kč
Válka na Ukrajině: předběžná zpráva
(3x)
Válka na Ukrajině zásadně změnila situaci nejen v této těžce zkoušené zemi, ale i v Evropě a ve světě. Dnes již můžeme oprávněně říci, že zásadně změnila i situaci v České republice.

Válka na Ukrajině: předběžná zpráva

179 Kč
Válka o Řecko
(2x)
Válka byla konstantou života starověkých Řeků, prostředím, v němž vznikala proslulá díla architektury, krásné literatury, filozofie nebo politického myšlení.
Ukázky

Válka o Řecko

536 Kč
Vlk
(5x)
Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.
Ukázky

Vlk

449 Kč
Zrůdy StB
(1x)
Udavači, sadisti a vrazi, kteří ve jménu Státní bezpečnosti terorizovali Čechy. 10 mužů, kteří ztělesňovali to nejhorší z minulého režimu. Historický seriál Radka Schovánka a Anety Černé vychází knižně rozšířený o další texty a obrazové materiály.

Zrůdy StB

449 Kč
0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
27 smrtí Tobyho Obeda
(2x)
Násilí a bezpráví, které zažíváme, vracíme jiným. Tak jednoduché to je. Tak strašné. Kanadské internátní školy, kam byly umisťovány proti vůli rodičů děti původních obyvatel, byly zlo. Toby zemřel sedmadvacetkrát a Kanada se začíná ptát proč.

27 smrtí Tobyho Obeda

404 Kč
Mikrosvěty jihočeského venkova: Bošilec 1600–1750
Kniha vychází z nejmodernějších trendů historického bádání, tedy mikrohistorie jako zmenšeného obrazu obecných historických procesů a trendů. V centru poznávání tu stojí člověk – aktivní činitel dějin.

Mikrosvěty jihočeského venkova: Bošilec 1600–1750

711 Kč
Mysterium Coniunctionis III.
Třetí díl studie rozdělování a spojování duševních protikladů v alchymii charakterizuje hermeneutická práce přibližující současnému člověku symboliku, jejíž pomocí chtěl autor „popsat či zformulovat religiózní prožitek ...

Mysterium Coniunctionis III.

448 Kč
Toulavá kamera 33
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice.

Toulavá kamera 33

296 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Do p*dele s plasty
(1x)
Průvodce životem bez plastových odpadů.

Do p*dele s plasty

35 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.

Máme na vybranou

359 Kč
Schizogorsk
Román švýcarského spisovatele a psychiatra Waltera Vogta (1927–1988) je sžíravou sondou do absurdních zákrut moderní evropské společnosti, která musí vytvářet umělé modelové situace, aby mohla na základě takto získaných zkušeností vůbec obstát.

Schizogorsk

205 Kč
Bez buchet se nevdáš!
Kuchařka plná báječných receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách se rozepsaly tři generace žen do osmi nabušených kapitol. Kuchařku můžete věnovat jako osobní dárek a napsat jméno obdarované přímo na knihu!
Ukázky

Bez buchet se nevdáš!

269 Kč
Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení.

Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
Děti Nového světa
Sbírka povídek Děti Nového světa zavádí čtenáře do blízké budoucnosti, v níž hraje technika, počítače, sociální sítě a virtuální realita tu nejdůležitější roli, roli mnohem významnější než lidská interakce a vztahy obecně.

Děti Nového světa

222 Kč
Galerie 207
Katalog mapuje jednu dekádu Galerie 207, která vznikla v roce 2008 v Ateliéru intermediální konfrontace jako výstavní a pedagogická platforma na akademické půdě UMPRUM.

Galerie 207

18 Kč
Zobrazuji 861 - 880 z 1000 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 50 > >>