Nejprodávanější tituly v roce 2022
dům a zahrada

Kynologická příručka - 11%
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
dům a zahrada

Kynologická příručka

314 Kč
279 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
dům a zahrada

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Moderní zahrada - 11%
Každý nový projekt znamená vzrušující výzvu, ale také úkol. Pěstovat vlastní ovoce a zeleninu je nejen praktické a výhodné, ale je to i báječné dobrodružství. Kniha obsahuje dvacet tři projektů pro malou i velkou zahradu.
dům a zahrada

Moderní zahrada

359 Kč
319 Kč
Moje první kočička - 11%
Kočky jsou nezávislá stvoření, přesto potřebují určitou míru každodenní péče, pozornosti a pochopení. Tento kompletní a praktický průvodce s veselými ilustracemi pomůže dětem kočku lépe poznat a poradí jim, jak o ni pečovat.
dům a zahrada

Moje první kočička

269 Kč
239 Kč
Moje první zahrádka - 11%
Víte, jak vypěstovat řeřichu? Jak správně pečovat o dýni?
dům a zahrada

Moje první zahrádka

224 Kč
199 Kč
Pes a lov - 11%
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
dům a zahrada

Pes a lov

449 Kč
399 Kč
Psí atlas - 11%
Znáte dobře psí plemena? Víte, jak vypadá trišonek, faxteriér nebo dharmatin? To vše a ještě mnohem více zjistíte uvnitř této knížky.
dům a zahrada

Psí atlas

224 Kč
199 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
dům a zahrada
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Tvořivá recyklace v zahradě - 11%
Z recyklovaných předmětů a materiálů, snadno dostupných z domácích zdrojů nebo v obchodech pro kutily, se naučíte vyrábět vše potřebné pro vaši zahradu od ptačího krmítka až po altánek!
dům a zahrada

Tvořivá recyklace v zahradě

269 Kč
239 Kč
Úspěšný chov ovcí - 11%

Správná péče a chov ovcí v souladu s přírodou Ovce jsou nenáročné na chov, proto velmi oblíbené. Nejsou to hloupá, jednoduchá stvoření, ale vysoce socializovaná zvířata s různými způsoby chování...

dům a zahrada

Úspěšný chov ovcí

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 547 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 55 > >>