Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romantika

Pět vůní našeho příběhu - 20%
(1x)
Literární koučka Charlotta přišla vlivem traumatu o čich a zhroutil se jí celý svět i manželství.
romantika
Ukázky

Pět vůní našeho příběhu

280 Kč
224 Kč
Polibky a croissanty - 20%

Varování! Při čtení této romanťárny dostanete neodolatelnou chuť na makronky.  Šestnáctiletá Mia přijela do Paříže s velkým očekáváním. Má šest týdnů na to, aby na letní baletní škole dřela, a přiblížila se tak blíž svému snu o tom, že se stane primabalerínou.

romantika
Ukázky

Polibky a croissanty

209 Kč
167 Kč
Presumpce života - 20%
Aneta je učitelka, která prostě nemá na muže štěstí. Začalo to vlastně už jejím otcem, kterého nikdy nepoznala, pokračovalo to Jakubem, který před třiatřiceti lety odjel bez vysvětlení neznámo kam, a skončilo to před oltářem...
romantika
Ukázky

Presumpce života

149 Kč
119 Kč
Příslib nás dvou - 20%
Jsou naprosto rozdílní... mohli by být jeden pro druhého tím pravým?Claire už toho v životě ztratila hodně. Chronické bolesti po střelném zranění ukončily její slibnou kariéru profesionální tenistky a donutily ji smířit se s klidným životem v ospalém městečku Sanctuary Sound.
romantika
Ukázky

Příslib nás dvou

209 Kč
167 Kč
Růže pro Ivetu - 20%
Strávit několik týdnů se svým přítelem daleko od domova zní jako téměř dokonalý prázdninový plán. Čerstvá maturantka Iveta z něj však dvakrát nadšená není. Už delší dobu cítí, že se její vztah s Pavlem pomalu hroutí.
romantika
Ukázky

Růže pro Ivetu

149 Kč
119 Kč
Setkání v Dolomitech - 20%
(1x)
Když po něm vyjela ta neznámá žena s tím, že nemůže jen tak její sestru opustit, pochopil Matteo, že Rosii skutečně opustit nemůže. Tím spíše, že ji nikdy neviděl!
romantika
Ukázky

Setkání v Dolomitech

69 Kč
55 Kč
Skandál v Madridu - 20%
Sblížila je jiskra, která mezi nimi přeskočila… Pyšného šlechtice Alejandra a kuchařku Sadii. Jenže může Sadie věřit tomu, že pro Alejandra znamenala více než společnici na těch pár vášnivých hodin?
romantika
Ukázky

Skandál v Madridu

69 Kč
55 Kč
Tesáky - 20%
(2x)
Elsie je upírka a je jí tři sta let, ale za celou tu dobu nenašla toho pravého. To se ale změní jedné noci v baru, když potká Jimmyho, okouzlujícího vlkodlaka s jízlivým smyslem pro humor a zálibou v běhání při měsíčku.
romantika
Ukázky

Tesáky

169 Kč
135 Kč
Ticho mezi námi - 20%
Maggie a Frank se milovali od prvního okamžiku a jejich společný život byl plný štěstí a radosti, až na velké starosti s dcerou.
romantika
Ukázky

Ticho mezi námi

280 Kč
224 Kč
Vášeň a zločin - 20%
Při vyšetřování vraždy v texaském městečku Royalu se policistka Zoe seznámí s nejlepším přítelem hlavního podezřelého, s rančerem Cordem Galiciou.
romantika
Ukázky

Vášeň a zločin

69 Kč
55 Kč
Zpřetrhané pouto - 20%
(1x)
Grace, nejstarší ze čtyř sourozenců, se chopí příležitosti a přijme pracovní nabídku v Londýně. Opouští rodnou Austrálii a zanechává za sebou rozhádanou rodinu. V Graceině nepřítomnosti se vrací její matka Sarah, což jitří staré rány.
romantika
Ukázky

Zpřetrhané pouto

229 Kč
183 Kč
Život jako amaretto - 20%
Anna má za sebou nevydařený vztah a před sebou nejistou budoucnost. Smrt táty jí otevírá cestu do Itálie, kde může začít znovu a líp. Kromě obytného vozu jí totiž odkázal dopisy, které ji mají přivést ke štěstí. Anna ale nemá ponětí o tom, jak takové štěstí vypadá.
romantika
Ukázky

Život jako amaretto

199 Kč
159 Kč
Bláznivé léto - 20%
Něžně sentimentální příběh nezávazného flirtu z prostředí letního tábora.
romantika
Ukázky

Bláznivé léto

179 Kč
143 Kč
Cizinka v Paříži - 20%
Divoké večírky, jazz, drogy a láska… Vita Caseyová uprchla před krutou minulostí nejprve do Londýna a následně do Francie.
romantika
Ukázky

Cizinka v Paříži

382 Kč
306 Kč
Dlouhý let domů - 20%

Napínavá romance z druhé světové války inspirovaná skutečnými událostmi. Píše se září 1940 a nebe nad Británií křižují německé bombardéry. Britská armáda ve spolupráci se Susan Shepardovou proto spustí tajnou operaci s jediným cílem: vysadit v okupované Francii stovky poštovních holubů a využít je k předávání šifrovaných zpráv o pohybu nepřátel.

romantika
Ukázky

Dlouhý let domů

249 Kč
199 Kč
Dvakrát svoji - 20%
Imogene se chce v životě posunout dál, touží po dětech a rodině. Využije tedy služby seznamovací agentury Partner na klíč, která slibuje, že jí najde naprosto dokonalého manžela.
romantika
Ukázky

Dvakrát svoji

69 Kč
55 Kč
Falešný rytíř - 20%
(4x)
Když se Aelfhild v klášteře dozví, že si normanský rytíř přijel pro její paní, aby se za něj provdala, obává se, že by to Sigrun nepřežila. Rozhodne se tedy, že se za ni bude vydávat.
romantika
Ukázky

Falešný rytíř

109 Kč
87 Kč
Falešný vikář - 20%
Rebecca, dcera vikáře na anglickém venkově, najde na cestě zle potlučeného mladého muže, který není ani schopen řeči. Ujme se ho, ošetřuje ho a žije v domnění, že je to nový vikář, který má nahradit jejího otce.
romantika
Ukázky

Falešný vikář

109 Kč
87 Kč
Hráčka z Riviéry - 20%
Od začátku šlo o více než jenom o pár partiček karet. To věděli jak Edie, která musela vyhrát, tak Dante, který nebyl zvyklý prohrávat! A od začátku oba věděli, že ten druhý je ve skutečnosti někým jiným, než za koho se vydává.
romantika
Ukázky

Hráčka z Riviéry

69 Kč
55 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romantika
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>