Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romantika

Zlomky nekonečna - 20%
Matt řeší podobné problémy jako většina jeho vrstevníků. Chce úspěšně dokončit střední školu, najít ideální vysokou, vycházet s rodiči a nalézt svoje místo ve světě. Když do jeho života vtrhne Erik, všechny trable se najednou zdají být snesitelnější… aspoň na chvíli.
romantika
Ukázky

Zlomky nekonečna

209 Kč
167 Kč
Aférka s dědičkou - 20%
(2x)
Soukromý vyšetřovatel Rhett Brannon se ocitá v úzkých. Jeho úkolem je zdiskreditovat vdovu po filantropickém milionáři, ale jak zjistí, Trinity ani v nejmenším nepřipomíná zlatokopku, za kterou ji jeho klient považuje.
romantika
Ukázky

Aférka s dědičkou

69 Kč
55 Kč
Být s tebou - 20%
Příběh dvou mladých lidí z prostředí Bostonu plný bolesti, ztráty a smutku, ale také léčení zničené duše, hledání sama sebe a možná i něčeho většího.
romantika
Ukázky

Být s tebou

179 Kč
143 Kč
Co se stane na Twitteru... - 20%
(1x)

Tweetování s nepřítelem by neměla být taková zábava... Pepper je plavkyně a chronická snaživka. Její rodina se sice rozpadá, zato jejich řetězec s rychlým občerstvením vzkvétá – hlavně díky Peppeřinu sarkasmu na Twitteru.

romantika
Ukázky

Co se stane na Twitteru...

249 Kč
199 Kč
Dívka, had, trn - 20%
(2x)
Podmanivá a originální pohádka o prokleté dívce, která může kohokoli otrávit jediným dotekem a která zjišťuje, jaká síla se v její kletbě skutečně skrývá…Soraya je prokletá. V krvi jí koluje jed, který ohrožuje každého, kdo se k ní přiblíží moc blízko.
romantika
Ukázky

Dívka, had, trn

209 Kč
167 Kč
Dobrodružství na lodi - 20%
Matilda nekapitulovala před nelehkým osudem a rozhodla se žít sama na své lodi a živit se dopravou lehčích nákladů po kanálu.
romantika
Ukázky

Dobrodružství na lodi

109 Kč
87 Kč
Grace a půvab lásky - 20%
V roce 1947 se sedmnáctiletá Grace Kellyová proti vůli rodičů přestěhuje do New Yorku, aby se přihlásila na hereckou akademii. Ponoří se do okouzlujícího života Manhattanu, ale zároveň tvrdě pracuje na tom, aby se stala dobrou herečkou.
romantika
Ukázky

Grace a půvab lásky

269 Kč
215 Kč
Guvernantkou v Paříži - 20%
(3x)
Když lady Alexandra naposledy viděla Malcolma Gordstona, byl chudým synem chalupníka — někým, koho by si jako vévodova dcera nikdy nesměla vzít. Její rodinu však tvrdě zasáhl skandál a Alex nyní vede skromný život guvernantky v Paříži.
romantika
Ukázky

Guvernantkou v Paříži

109 Kč
87 Kč
Hraběnka z Karibiku - 20%
(2x)
Lord z Ashurstu vyrůstal v Indii a pracoval jako důstojník ve Východoindické společnosti. Když se dozvěděl, že zdědil titul hraběte a panství v Anglii, musel se vrátit. Jenže získat hrabství, které je na pokraji bankrotu, není žádná výhra!
romantika
Ukázky

Hraběnka z Karibiku

109 Kč
87 Kč
Hříšné polibky - 20%
Jedná se o milostný příběh Olivie a Andy, které spojuje mnohem více, než je náhodné setkání v Manchesterském Peel parku, kde se v roce 2006 poprvé potkaly.
romantika
Ukázky

Hříšné polibky

120 Kč
96 Kč
Hypotéza lásky - 20%

Romantická komedie o dívce, která se snaží přijít na to, kým je. Caro je neuvěřitelně chytrá. Miluje vědu a stipendium na vysokou má v kapse. Čeho se jí však nedostává, je sebevědomí.

romantika
Ukázky

Hypotéza lásky

209 Kč
167 Kč
Instant karma - 20%
(1x)
Prudence je klasická šprtka, co má o lidech okolo sebe jasno: jsou líní, arogantní a nejradši by jim to všem dala pořádně sežrat. Po jedné karaoke noci se jí přání splní – zničehonic může na kohokoli přivolat okamžitou karmickou odplatu.
romantika
Ukázky

Instant karma

299 Kč
239 Kč
Klub knihomolských srdcí - 20%
(1x)

Knihomolský příběh od booktuberky Lucy Powrie Tabby Brownovou už nebaví snažit se pořád někam zapadnout. Mnohem radši než na párty by si zalezla někam do koutku s dobrou knížkou. Nakonec se rozhodne přidat k partě, která je vlastně čtenářský klub.

romantika
Ukázky

Klub knihomolských srdcí

209 Kč
167 Kč
Konečně ta pravá - 20%
Darnelovi a Rawsonovi jsou odvěcí rivalové, kteří podnikají ve stejném odvětví: chovají dostihové plnokrevníky a snaží se jedni druhé porazit.
romantika
Ukázky

Konečně ta pravá

69 Kč
55 Kč
Láska mezi gondolami - 20%
Za benátské noci karnevalu se mohou dít zázraky! Pokud se ukryjí pod maskami, tak lišícími se od toho, jak vypadají ve všední den, mohou se sblížit… třeba princ a pokojská!
romantika
Ukázky

Láska mezi gondolami

69 Kč
55 Kč
Láska z Éroplánu - 20%
Autorka alias bloggerka VA-Ketty vydává svou prvotinu, romantický příběh z prostředí klasické české střední školy. Hlavní hrdinkou je Katka Staňková, studentka třetího ročníku obchodní akademie, sportovkyně, která však své úspěchy schválně tají.
romantika
Ukázky

Láska z Éroplánu

210 Kč
168 Kč
Mila: Skryté pravdy - 20%

Zavítejte mezi newyorskou smetánku! U Lim-Shermanů hraje image zásadní roli. Všichni hrají podle pravidel. Tedy kromě osmnáctileté Mily. Je čas skončit se životem, jaký jí vnucuje její rodina, a začít konečně žít.

romantika
Ukázky

Mila: Skryté pravdy

249 Kč
199 Kč
Mixtape - 20%

První láska je jako song, který nemůžete dostat z hlavy Daniel byl první kluk, který dal Alison kazetu s vlastním výběrem písniček. To však bylo dávno a Alison, která mu zmizela ze života bez rozloučení, už na něj skoro zapomněla.

romantika
Ukázky

Mixtape

299 Kč
239 Kč
Možná se to nedá vysvětlit rozumem - 20%
Autorka poutavě líčí vztah dvou zamilovaných lidí. Hrdinka knihy podlehne tlaku a pořídí si dítě s mužem, se kterým ji spojuje jen sexuální přitažlivost. Brzy pochopí, že to byla chyba.
romantika
Ukázky

Možná se to nedá vysvětlit rozumem

189 Kč
151 Kč
Pařížské námluvy - 20%
Emily je nekonvenční a nezávislá mladá žena, která zdatně rozvíjí prosperující podniky svého otce a se stejnou vervou se angažuje v kampani za ženská práva. Na romantiku jí příliš času nezbývá.
romantika
Ukázky

Pařížské námluvy

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>