Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
společenské vědy

Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
společenské vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Opuštěná společnost - 20%
(22x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

149 Kč
119 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
společenské vědy
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Jak číst čísla - 20%
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
společenské vědy
Ukázky

Jak číst čísla

249 Kč
199 Kč
Práce - 20%
Bez práce nejsou koláče. Někdy to ale jde i bez nich. Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Práce

279 Kč
223 Kč
Dobré úmysly nestačí - 20%

Stává se to často: rozhodli jsme se pomoci, ale místo abychom nejdříve shromažďovali fakta a naplánovali co nejúčinnější strategii, necháme se strhnout silnými emocemi.

společenské vědy
Ukázky

Dobré úmysly nestačí

269 Kč
215 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
společenské vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
společenské vědy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Marky, bony, digitálky - 20%
Obraz veksláka patří neodmyslitelně k pozdnímu období socialistického Československa. Stal se námětem řady knih a filmů. Kniha historika Adama Havlíka fenomén veksláctví, černého trhu a vztahu mezi oficiální a šedou ekonomikou sleduje v širokých souvislostech a ukazuje tak dosud málo známou tvář období pozdního „reálného socialismu“.
společenské vědy
Ukázky

Marky, bony, digitálky

244 Kč
195 Kč
Novičok nebo kulka. Jak umírají Putinovi kritici - 20%
(1x)
Ruské tajné služby stále častěji operují na evropském území a jejich sebevědomí i agresivita roste.
společenské vědy
Ukázky

Novičok nebo kulka. Jak umírají Putinovi kritici

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 555 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 56 > >>