Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružné

Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem - 20%
Vydej se s Frigielem a Fluffym na dobrodružnou cestu světem Minecraftu! Frigiel z vesnice Lanniel právě oslavil 10. narozeniny, cítí se ale dost osamoceně, protože jeho děda Ernald bývá často pryč.
dobrodružné
Ukázky

Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem

169 Kč
135 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

dobrodružné
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

dobrodružné
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružné
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružné
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

dobrodružné
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Adam a tajemství Těžkovského hrádku - 20%
Do malého městečka Těžkov se načas přistěhuje desetiletý Adam, jehož rodiče odjeli na rok za prací do Anglie. Čeká ho zde to, co každého nováčka – nová škola, noví spolužáci, nové problémy.
dobrodružné
Ukázky

Adam a tajemství Těžkovského hrádku

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>