Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružné

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen - 20%
Na kosmické základně EM. ZO-0912 Akademie pro vesmírné piloty se schyluje k náročným závěrečným zkouškám. Fredyho a jeho spolužáky čeká první samostatný let, na který se už nedočkavě připravují. Jenže místo skvělé party kamarádů se musí Fredy na palubě věčně porouchaného vesmírného plavidla vypořádat s náhodně vylosovanými členy posádky, ze kterých není ani trochu nadšený.
dobrodružné
Ukázky

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen

249 Kč
199 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Skotsko - 20%
Bára se ocitne ve skotském údolí Glencoe.
dobrodružné
Ukázky

Skotsko

212 Kč
170 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
dobrodružné
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 156 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>