Nejprodávanější tituly v roce 2022
auta a motocykly

Vespa. Dějiny legendy od počátku do současnosti - 11%
Vespa se po svém představení veřejnosti roku 1946 setkala s nedůvěrou, protože se nejednalo o motocykl, ale spíše o výsledek zkřížení letecké a automobilové technologie
auta a motocykly

Vespa. Dějiny legendy od počátku do současnosti

629 Kč
559 Kč
Legendární Praga V3S - 11%
V knize najdete podrobný popis stavu motorizace v Československu po druhé světové válce, historii vývoje Pragy V3S, kompletní přehled takticko-technických dat vozu.
auta a motocykly

Legendární Praga V3S

449 Kč
399 Kč
Jawa kývačka - 11%
V době, kdy česká motocyklová továrna Jawa, prožívala svůj vrchol produkční, ekonomický i exportní, vyráběla motocyklové typové řady, jenž dostaly zlidovělého označení Jawa kývačka.
auta a motocykly

Jawa kývačka

359 Kč
319 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
auta a motocykly
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Spalovací motory - 20%
Odborná publikace jasně a srozumitelně podává ucelený přehled problematiky z oboru pístových spalovacích motorů. Je určena studentům technických automobilních škol všech typů (vyšší odborné, střední i vysoké školy) a samozřejmě i odborné veřejnosti.
auta a motocykly
Ukázky

Spalovací motory

305 Kč
244 Kč
Autobusy Ikarus - 11%
Publikace zahrnuje historii vzniku, výroby a dalších souvislostí všech typů maďarských autobusů Ikarus, které byly v provozu v bývalém Československu, ale posléze i samostatné České republice a na Slovensku, s důrazem na nejrozšířenější typ Ikarus 280 článkového provedení, kterému se lidově přezdívalo „čabajka“.
auta a motocykly

Autobusy Ikarus

350 Kč
311 Kč
Encyklopedie traktorů - 20%
Encyklopedie traktorů popisuje české i slovenské kolové a pásové traktory, lokomobily a motorové pluhy, používané od přelomu 19. a 20. století až do současnosti. Kniha obsahuje historii výroby traktorů a informace o desítkách firem, z nichž většina v dnešní době již neexistuje.
auta a motocykly
Ukázky

Encyklopedie traktorů

299 Kč
239 Kč
Lamborghini - kompletní historie značky - 11%
Lamborghini, ikonická značka sportovních a supersportovních automobilů.
auta a motocykly
Ukázky

Lamborghini - kompletní historie značky

1 400 Kč
1 244 Kč
Parní osobní automobily - 11%
Parní osobní automobily zažívaly svá léta slávy koncem devatenáctého století a v prvních dvaceti letech století dvacátého, než definitivně podlehly konkurenci vozidel se spalovacími motory.
auta a motocykly

Parní osobní automobily

332 Kč
295 Kč
Škoda - A Car that Made History - 11%
Je to jeden z nejvíce fascinujících příběhů o úspěchu ve světě techniky: Škoda spojuje tradici sto let staré značky automobilů s moderní image automobilového koncernu s globální působností.
auta a motocykly

Škoda - A Car that Made History

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>