Nejprodávanější tituly v roce 2022
auta a motocykly

Od Laurinky k Jaguaru
Někomu se vůně benzinu ihned spojí s představou automobilu. Někoho neponechá v klidu nablýskaný vůz ladných tvarů a s někým cloumá už pouhý charakteristický zvuk určitých aut. Někdo stojí v němém úžasu při pohledu na spletitý mechanismus motoru.
auta a motocykly

Od Laurinky k Jaguaru

314 Kč
Škoda Popular a Rapid - 20%
Automobily Škoda Popular a Rapid ze třicátých a čtyřicátých let minulého století patří do zlatého fondu československého motorismu. Tato kniha podrobně mapuje jejich pestrou historii a slovem i obrazem připomíná dobře známé, ale i téměř zapomenuté vozy.
auta a motocykly
Ukázky

Škoda Popular a Rapid

339 Kč
271 Kč
OT-64 SKOT - 20%
V jedinečném souboru často dosud nepublikovaných archivních fotografií, výkresů i dalších dokumentů se před čtenářem odehrává barvitý příběh vozidla - od jeho vzniku, zadání konstrukční úkolu přes vývoj, zkoušky až k nasazení v armádě i policii.
auta a motocykly
Ukázky

OT-64 SKOT

297 Kč
238 Kč
Vývoj konstrukce závodních vozů - 20%
Kniha je určena pro fandy Formule 1, pro zájemce o historii a vývoj technické stránky formulových vozů, ale i pro ty, kdo se zajímají o to, jak vůbec fungují auta, kterými dnes jezdíme.
auta a motocykly
Ukázky

Vývoj konstrukce závodních vozů

509 Kč
407 Kč
Jawa, můj osud - 20%
JUDr. Jaroslav Frei je dnes málo známá osobnost, ačkoli mu vděčíme za mnohé. Jeho jméno se vytratilo, jeho zásluhy si přivlastnili jiní. Vlastní pílí se vypracoval až na ředitele Jawy.
auta a motocykly
Ukázky

Jawa, můj osud

229 Kč
183 Kč
Báječná léta s Čezetou - 20%

Báječná léta? No přece s Čezetou. Kniha, která potěší všechny příznivce jedné stopy a zvláště pak fandy legendární strakonické značky ČZ.

auta a motocykly
Ukázky

Báječná léta s Čezetou

269 Kč
215 Kč
Motocyklové vozíky PAv - 11%
Motocyklové vozíky tvoří nedílnou, avšak veřejnosti málo známou část československé motoristické historie.
auta a motocykly

Motocyklové vozíky PAv

314 Kč
279 Kč
Sanitky v Československu a Česku 1918-2018 - 20%
Sanitní automobily slouží lidem už bezmála 110 let. Tato kniha se snaží slovem i obrazem zmapovat dlouhou a pestrou historii sanitek od prvopočátků z dob rakousko-uherské monarchie až po mnohotvárnou současnost.
auta a motocykly
Ukázky

Sanitky v Československu a Česku 1918-2018

509 Kč
407 Kč
Velký motorkářský průvodce po Německu - 11%
Projeďte se východním Frískem, rájem zatáček, objevte ze sedla místa, kterých se dotkla železná opona, obdivujte zákoutí spojená s německou kulturou i historií nebo si během cesty zajeďte do slatinných lázní.
auta a motocykly

Velký motorkářský průvodce po Německu

531 Kč
472 Kč
Československé motorarity - 20%
Tuto hodně specifickou a rozmanitou kategorii zastupuje především dálník, který vymyslel a pojmenoval významný český inženýr a pilot Jan Anderle
auta a motocykly
Ukázky

Československé motorarity

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 66 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>