Nejprodávanější tituly v roce 2022
detektivky

Pierot, Na krev - 11%
(7x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky

Pierot, Na krev

268 Kč
238 Kč
Klasztor, Návrat - 11%
(5x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

223 Kč
198 Kč
Stvůra - 11%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
detektivky

Stvůra

323 Kč
287 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 11%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi.

Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

detektivky

Žárlivost a jiné povídky

332 Kč
295 Kč
Hlasy kostí - 11%
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
detektivky

Hlasy kostí

359 Kč
319 Kč
Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3. - 11%
(1x)
Světově proslavená zpěvačka Luna se po desetileté kariérní pauze vrací na rodný Doggerland, aby tam natočila nové album, a odstartovala tak svůj comeback.
detektivky
Ukázky

Mezi ďáblem a mořem - Doggerland 3.

403 Kč
358 Kč
Matčin hrob - 11%
(5x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
detektivky

Matčin hrob

404 Kč
359 Kč
Království slepých
(1x)
Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet.
detektivky

Království slepých

399 Kč
Smrtící bílá - 11%
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
439 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>