Nejprodávanější tituly v roce 2022
esoterika a astrologie

Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
esoterika a astrologie

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Magické eseje I - 11%
První svazek sesbíraných Magických esejí obsahuje téměř výhradně nové texty, včetně článků o metafyzicko-prehistorickém pojetí tzv. Zlatého věku, virtuálním světě coby hypotetické jedenácté sefiře (submalchutu).
esoterika a astrologie

Magické eseje I

350 Kč
311 Kč
Myšlenky hojnosti - 6%
(1x)
Myšlenky hojnosti vás zvou, abyste se stali nástrojem toho, „co se chce projevit“. Pomohou vám odložit ego a nechat odejít to, co již nepotřebujete. Když to uděláte, začnete vnímat, jak moc jste cenní.
esoterika a astrologie

Myšlenky hojnosti

169 Kč
159 Kč
Rafaelova škola - Princezna klenotů - 20%
Lev se obětoval a zrodila se Marina, princezna všech živlů, Princezna klenotů. Někdy je až ku podivu, kolik srdce unese. A Marinino srdce se ve chvíli, kdy Lev padl k zemi, téměř zastavilo.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Princezna klenotů

325 Kč
260 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 11%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
esoterika a astrologie

Kundaliní jóga jako cesta duše

269 Kč
239 Kč
O čakrách - 11%
Osho se velmi detailně zaměřuje na sedm základních čaker a na sedm různých těl nacházejících se v sedmi rovinách lidského bytí. Průvodce tajemstvím tělesných energií.
esoterika a astrologie

O čakrách

261 Kč
232 Kč
Tantrická transformace - 11%
Setkání lásky a meditace V této knize promluv nás mistr Osho zavádí do mystického světa tantry a poskytuje velmi detailní mapu odhalující nitro muže a ženy.
esoterika a astrologie

Tantrická transformace

279 Kč
248 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
esoterika a astrologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Ájurvéda
Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy.
esoterika a astrologie

Ájurvéda

89 Kč
Neodvracej pohled - 11%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
esoterika a astrologie

Neodvracej pohled

314 Kč
279 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

esoterika a astrologie
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá - 11%
PhDr. Olga Krumlovská, autorka oceněné knihy Místa, která léčí, (vítěz ceny Czech Travel Press 2020) zve čtenáře na výpravy za zdravím po České republice.
esoterika a astrologie

Výpravy za zdravím - Léčivá místa známá i neznámá

89 Kč
79 Kč
Zlatá kniha moudrosti - 11%
V edici Horev jako další svazek vychází kniha Františka Bardona s názvem Zlatá kniha moudrosti. Tento titul je určen hlavně pokročilým žákům a vedoucím hermetických kroužků, aby si v ní a díky ní mohli upřesnit své poznání.
esoterika a astrologie

Zlatá kniha moudrosti

270 Kč
240 Kč
Čtyři vhledy - 11%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

369 Kč
328 Kč
Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Christina - vědomí vytváří mír - 11%
(2x)
Třetí svazek sestává výhradně z vlastních proslovů Christiny, pocházejících z jejích seminářů a rozhovorů v letech 2018 a 2019.
esoterika a astrologie

Christina - vědomí vytváří mír

410 Kč
364 Kč
Jóga moci - 11%
Tantra nemůže být záminkou pro radovánky. Jejím cílem není – jak se obvykle tvrdí – prožít „opravdovou slast“. Tantrické „překonání předsudků“ nesmí vést k požitkářství a ani uctívání ženského principu není cílem, ale jen nástrojem tantry.
esoterika a astrologie

Jóga moci

494 Kč
439 Kč
Služba duchovního člověka - 11%
Titul Služba duchovního člověka (1802) je posledním Saint-Martinovým dílem. Je skutečným breviářem duchovního člověka, který touží dosáhnout vnitřní proměny a odložit zbytečný balast informací, jimiž ho zahrnuje dnešní svět.
esoterika a astrologie

Služba duchovního člověka

675 Kč
600 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 757 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 38 > >>