Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružství

Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

dobrodružství
Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
dobrodružství
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Strašidelné Brno - 20%
Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam.
dobrodružství
Ukázky

Strašidelné Brno

209 Kč
167 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

dobrodružství
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Arábie - 20%
Píše se rok 1900 a kouzelný atlas posílá Báru za dobrodružstvím mezi beduíny do exotické Arábie. Co všechno tam na ni čeká?
dobrodružství
Ukázky

Arábie

169 Kč
135 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
dobrodružství
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
dobrodružství
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
dobrodružství
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

dobrodružství
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Dobrodružky - 20%
Maruška se musela přestěhovat do Prahy z jižních Čech, protože se její rodiče rozvedli a máma chce ve městě začít nový život. Maruška ale nechtěla nic měnit, v novém domově jí chybí nejen táta, ale i les, hájovna a kamarádi.
dobrodružství
Ukázky

Dobrodružky

209 Kč
167 Kč
Duchaři - 20%
(1x)
Dva nerozluční kamarádi, které jsme poznali v prvním díle s názvem Puntíkáři, musejí neustále někomu pomáhat. Tentokrát zjistí, že jejich spolužák Trpajz Lojda vidí při hodině zeleného ducha.
dobrodružství
Ukázky

Duchaři

169 Kč
135 Kč
Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem - 20%
Vydej se s Frigielem a Fluffym na dobrodružnou cestu světem Minecraftu! Frigiel z vesnice Lanniel právě oslavil 10. narozeniny, cítí se ale dost osamoceně, protože jeho děda Ernald bývá často pryč.
dobrodružství
Ukázky

Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem

169 Kč
135 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

dobrodružství
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Apollónův pád - Neronova pevnost - 20%
(2x)

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady! Řecký bůh Apollón, který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos, se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp.

dobrodružství
Ukázky

Apollónův pád - Neronova pevnost

299 Kč
239 Kč
Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
dobrodružství
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

dobrodružství
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružství
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružství
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružství
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 242 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>