Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
světová

Světla na moři - 58%
(2x)
Svěží, poutavý a citlivě vyprávěný snový příběh Miquela Reiny je velmi inspirativní a zanechá ve vás silnou naději, že za své sny má smysl bojovat.
světová
Ukázky

Světla na moři

238 Kč
99 Kč
Velká chyba - Doggerland 1. - 41%
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
světová

Velká chyba - Doggerland 1.

318 Kč
189 Kč
Vybledlá krajina s kopci - 11%
(6x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
světová
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

223 Kč
198 Kč
Můj tank - 11%
Píše se rok 1968 a Forrest Gump východního bloku je u toho.

Kniha nominovaná na cenu Magnesia Litera 2019 - Litera za překladovou knihu
světová

Můj tank

242 Kč
215 Kč
Blade Runner - 11%
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
světová

Blade Runner

259 Kč
230 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
světová

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Cromwell Stone - 11%
Při jedné lodní plavbě byl ukraden záhadný klíč neznámého původu. Jeden z cestujících, Cromwell Stone, posléze zjistí, že všechny, kdo na palubě byli, kdosi systematicky likviduje.
světová

Cromwell Stone

358 Kč
318 Kč
Něžná píseň - 31%
(3x)
Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je jediná možnost, jak Myriam umožnit prosadit se v náročné profesi advokátky. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost na chůvě chytí Myriam i jejího manželai do pasti.
světová

Něžná píseň

214 Kč
148 Kč
Řeka bohů - Faraon - 11%
Pro Taitu, jeho spojence a celý Egypt nastávají krušné časy. Po smrti faraona se vlády ujímá nejstarší syn Utterik, zvráceně krutý mladík. Taita je zatčen, obviněn z velezrady a odsouzen. Kniha volně navazuje na knihu Řeka bohů – Bůh pouště.
světová

Řeka bohů - Faraon

314 Kč
279 Kč
Muž bez tváře - 11%
(3x)
Fascinující vyprávění o Putinově vzestupu a vládě je vynikajícím dílem žurnalistické literatury a českému čtenáři přinese nejedno překvapení.
světová

Muž bez tváře

314 Kč
279 Kč
Muž z vysokého zámku - 11%
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
světová
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
238 Kč
Bludiště - 11%
(3x)
V této nádherně ilustrované knize najdete 15 velkých dvoustránkových obrazů složitých a kouzelných bludišť. Vydejte se na cestu tímto fantastickým světem podzemních měst, horkovzdušných balónů, vesnic postavených na stromech a strašidelných domů.
světová

Bludiště

260 Kč
231 Kč
Hudba ticha - 11%
(1x)
Hluboko pod Univerzitou existuje temné místo, o němž ví jen málokdo. Jde o zborcené bludiště dávných chodeb, průchodů a dávno opuštěných místností.
světová
Ukázky

Hudba ticha

223 Kč
198 Kč
Smečka rváčů - 37%
Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji – doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe.
světová
Ukázky

Smečka rváčů

158 Kč
99 Kč
Zimní evangelium - 51%
(2x)
Hlavním hrdinou strhujícího debutu amerického prozaika Brendana Kielyho Zimní evangelium je obyčejný šestnáctiletý středoškolák Aidan. Potají rodičům krade sedativa a alkohol a řeší zdánlivě banální problémy se spolužáky a učiteli.
světová

Zimní evangelium

238 Kč
117 Kč
Deníky dávného prokletí - 63%
(1x)
"Když na sebe vaše nejhorší noční můra může vzít podobu vašich nejbližších, komu můžete ještě věřit?
světová

Deníky dávného prokletí

278 Kč
103 Kč
Mudrosloví urozeného pána Tyriona z Lannisterů - 11%
Kniha obsahuje přesně to, co slibuje její název – moudra trpaslíka Tyriona z Lannisterů, nejmladšího znetvořeného syna lorda Tywina Lannistera z Casterlyovy skály. Co mu příroda odepřela na vzhledu, vynahradila mu na inteligenci...
světová

Mudrosloví urozeného pána Tyriona z Lannisterů

214 Kč
190 Kč
Papuchalk Petr - 11%
(2x)
Co se stane, když Petrův nejlepší kamarád Pavel najednou zmizí? Jestlipak se zase setkají? Petr ho s pomocí kamarádské velryby hledá všude, ale ne a ne ho najít. Málem to vzdá, ale nakonec se na obzoru objeví ptačí silueta. Kdo to asi bude?
světová

Papuchalk Petr

179 Kč
159 Kč
Studijní rok - 11%
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.
světová

Studijní rok

249 Kč
222 Kč
Evaristo Carriego, Diskuse - 6%
(1x)
Čtvrtý svazek Borgesových spisů zahrnuje dvě sbírky raných esejů z třicátých let 20. století. Texty knihy Evaristo Carriego jsou věnovány ryze argentinským tématům, zejména starému Buenos Aires.
světová

Evaristo Carriego, Diskuse

321 Kč
302 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50