Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Honba za pokladem - Tajemný odkaz - 20%
Marly poznala pana Summerlinga jako milého, leč poněkud podivínského souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal.
děti a mládež
Ukázky

Honba za pokladem - Tajemný odkaz

179 Kč
143 Kč
Houby - 20%
Všichni milujeme houbaření.
děti a mládež
Ukázky

Houby

229 Kč
183 Kč
Charlotte - 20%
(3x)
Šestnáctiletá Andrea žije jen s mámou, táta nedávno umřel. Stýská se jí. Možná i proto své běžné problémy dospívání řeší někdy až příliš nepřátelským postojem k okolí.
děti a mládež
Ukázky

Charlotte

299 Kč
239 Kč
Isabela a bílé mraky - 20%
Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí rodiče založit kozí farmu a hospodařit.
děti a mládež
Ukázky

Isabela a bílé mraky

199 Kč
159 Kč
Jak kreslit domácí mazlíčky - 20%
Díky jednoduchým návodům se nejrůznější domácí mazlíčky naučí kreslit i docela malí umělci. Dozví se o nich základní fakta i překvapivé zajímavosti a také si užijí pěkné barevné fotografie.
děti a mládež
Ukázky

Jak kreslit domácí mazlíčky

159 Kč
127 Kč
Jedeme v tom spolu - 20%
Už je to dlouho, co Auden naposledy v noci spala. Před rozvodem svých rodičů – nebo spíš předtím, než se začali hádat. Teď má příležitost strávit bezstarostné léto se svým tátou a jeho novou rodinou v okouzlujícím přímořském městečku, kde žijí.
děti a mládež
Ukázky

Jedeme v tom spolu

249 Kč
199 Kč
Jenom nestvůra - 20%
(2x)
Mělo to být dokonalé léto. Šestnáctiletou Joann pošlou do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Podaří se jí získat práci, která ji hrozně baví, a když ji ještě fakt pěkný kolega Nick pozve na rande, jako by se jí splnily všechny sny.  Ale brzy zjistí pravdu.
děti a mládež
Ukázky

Jenom nestvůra

279 Kč
223 Kč
Kde roste červené kapradí - 20%
Billy už dlouho sní o tom, že bude mít ne jednoho, ale rovnou dva psy. Když se mu konečně podaří našetřit dost peněz, aby si mohl vlastní štěňata Dana a Aničku pořídit, je štěstím bez sebe. Už nezáleží na tom, že je nelehká doba. vzklíčit naděje?
děti a mládež
Ukázky

Kde roste červené kapradí

279 Kč
223 Kč
Klasické české pohádky: německo-české vydání - 20%
Klasické české pohádky v dvojjazyčné úpravě, příběhy, které se po generace předávají dalším pokolením k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované knize, aby potěšily děti i dospělé. Najdeme zde pohádky na motivy Boženy Němcové, Karla Jaromíra Erbena a Václava Říhy.
děti a mládež
Ukázky

Klasické české pohádky: německo-české vydání

329 Kč
263 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání - 20%

Druhá série Kočičích válečníků se pomalu blíží do finále!  Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům.

děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 862 položek
<< < 1 .. 52 53 54 55 56 .. 87 > >>