Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
hobby

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny - 20%
Můžeme vám poradit, jak v novém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče. Žádný takový! Kvítko je živý organismus a v květináči je plně odkázáno pouze na nás.
hobby
Ukázky

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny

299 Kč
239 Kč
222 tipů a triků pro drony - 20%
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem? Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu.
hobby
Ukázky

222 tipů a triků pro drony

299 Kč
239 Kč
Instalajf - 20%

Jak využívat Instagram na maximum? Rady přímo od českých top influencerů. Instagramové celebrity jako Tamara Klusová, Naty Hrychová, Milan Peroutka, Tereza Salte a další odkrývají realitu.

hobby
Ukázky

Instalajf

229 Kč
183 Kč
Kutíme s Ondrou Kutilem - Jednoduše, bezpečně a efektivně - 20%
Jak na drobné opravy v domácnosti, které lze zvládnou svépomocí, jednoduše a levně, vám prozradí kniha vycházející z populárního pořadu televize Stream.cz Ondra Kutil. Kniha mimo konkrétních návodů obsahuje také část, kde se dozvíte, jak vybírat nástroje a co by nemělo chybět ve spíži žádného začínajícího kutila.
hobby
Ukázky

Kutíme s Ondrou Kutilem - Jednoduše, bezpečně a efektivně

209 Kč
167 Kč
Keramika pro život s přírodou - 20%

Autorka složila knihu jako barevnou koláž. Zabývá se v ní nejen technikami keramické tvorby, ale předkládá také způsoby hledání inspirace v přírodě. Velikost PDF je 29 MB, ePub 13 MB

hobby
Ukázky

Keramika pro život s přírodou

237 Kč
190 Kč
Modelování bojové techniky - 20%
Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně pro vás.
hobby
Ukázky

Modelování bojové techniky

279 Kč
223 Kč
To nejlepší z Loskutáka - 20%
Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma rukama to nejlepší z její tvorby.
hobby
Ukázky

To nejlepší z Loskutáka

209 Kč
167 Kč
Vzpomínkomat - 20%

Kniha pro všechny, kteří rádi vzpomínají. Vzpomínáte na punčocháče za totáče? Ty, co nosilo každé dítě, blbě se oblékaly, neustále rolovaly dolů a pokud jste si na ně šlápli, následoval zaručený držkopád?

hobby
Ukázky

Vzpomínkomat

199 Kč
159 Kč
Vzpomínkomat 2 - 20%

Fenomény socialismu opět ožívají ve vašich vzpomínkách Reklamy na mrkev, zájezdy s ranní rozcvičkou, povinná vojenská služba nebo legendární umakartové jádro. Připomeňte si už podruhé socialistické časy, kdy měl každý doma alespoň jednu bruselskou vázu a maximálně jedny džíny.

hobby
Ukázky

Vzpomínkomat 2

279 Kč
223 Kč
Jak ušít ekopanenky - 20%
Není vám lhostejné, s čím si hrají vaše děti? Máte rádi přírodní materiály? Chcete se naučit ušít si svoje panenky? V knize najdete pět typů panenek různých střihů...
hobby
Ukázky

Jak ušít ekopanenky

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 96 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>