Nejprodávanější tituly v roce 2022
nápoje

Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
nápoje
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Vše, co by měl vědět každý milovník piva - 11%
Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda.
nápoje

Vše, co by měl vědět každý milovník piva

152 Kč
135 Kč
Vše, co by měl vědět každý milovník vína - 11%
Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích.
nápoje

Vše, co by měl vědět každý milovník vína

152 Kč
135 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
nápoje

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Světový atlas whisky - 11%
Představujeme vám rozsáhlého průvodce světem whisky od oceňovaného autora, Dava Brooma.
nápoje

Světový atlas whisky

891 Kč
792 Kč
Tajemství domácí čajovny - 11%
Moře zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.
nápoje

Tajemství domácí čajovny

359 Kč
319 Kč
Zimní smoothies - 11%
(1x)
Smoothies se dají konzumovat celoročně, vychutnejte si proto také v zimě vlastnoručně namixované kreace od superzdravých smoothies ze superpotravin, které vám pomohou úspěšně zahájit pošmourný listopadový den, přes horké varianty s kávou...
nápoje

Zimní smoothies

179 Kč
159 Kč
České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
nápoje

České smoothie

251 Kč
223 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
nápoje
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Co pít, když... - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
nápoje

Co pít, když...

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>