Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
eseje, úvahy, publicistika

Feminismus je pro každého - 20%
(1x)
Adichieová se ve dvou esejích vyrovnává s feminismem a obhajuje jej. Feminismus pro ni není bojem za ženská práva, ale snahou o lepší svět pro všechny.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Feminismus je pro každého

149 Kč
119 Kč
Ohňostrojení - 20%
(2x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Ohňostrojení

198 Kč
158 Kč
Hodně starej jaguár - 20%
Michael Třeštík o umění nejen píše, ale také ho sám tvoří. Po encyklopediích, v nichž výtvarná díla a architekturu zpřístupnil rodičům i dětem, se pouští do vlastní tvorby. A to samozřejmě s nadsázkou a ironií.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Hodně starej jaguár

219 Kč
175 Kč
Napřeskáčku 1 - 20%
Když se řekne Klub osamělých srdcí seržanta Pepře, tak mají jasno jak fanoušci slavného alba Beatles z roku 1967, tak i posluchači Českého rozhlasu. Pod tímto názvem byl v letech 2005 až 2019 vysílán pravidelný týdeník publicisty Jiřího Černého.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Napřeskáčku 1

240 Kč
192 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Máme na víc - 20%
Rozhovor s ekonomkou Danuší Nerudovou, rektorkou brněnské Mendelovy univerzity, členkou KoroNervu a velmi aktivní osobností českého veřejného života, se týká nejen ekonomických témat, jako jsou daně a důchody, o nichž D. Nerudová dovede zasvěceně a přitom srozumitelně vyprávět, ale i otázek sociálních, jako je postavení ženy v české společnosti.
eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Máme na víc

209 Kč
167 Kč
Zápisky z Afghánistánu - 20%
(1x)

Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra Působil jako zahraniční korespondent ČT v Afghánistánu a natáčel reportáže z míst, kde sloužily jednotky Armády ČR. Karel Rožánek přináší osobní svědectví o zahraničních misích v divoké zemi lovců draků.

eseje, úvahy, publicistika
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 186 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>