Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ekonomie

On-line marketing - 20%
Publikace se věnuje on-line marketingu, především pak počítačům a jejich technologii, mapuje historii a vývoj on-line marketingu, fungování online agentur, online strategii...
ekonomie
Ukázky

On-line marketing

190 Kč
152 Kč
Finanční analýza - 20%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

280 Kč
224 Kč
Základy marketingu - 20%
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
244 Kč
Osobní finance - 20%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
ekonomie
Ukázky

Osobní finance

297 Kč
238 Kč
Staň se mistrem vyjednávání - 20%
Objevte 10 otázek, díky nimž vyjednáte cokoli!
ekonomie
Ukázky

Staň se mistrem vyjednávání

314 Kč
251 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Již čtvrté vydání úspěšné učebnice autorského kolektivu VŠE v Praze se zabývá možnostmi tvorby a využitím systému finančních informací v řízení podnikatelského procesu z pozice managementu, jehož cílem je předložit ucelený účetní pohled na ekonomiku podniku.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

549 Kč
439 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
ekonomie
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Vedení a marketing malých zdravotnických zařízení - 20%
Kniha s tematikou managementu zaměřeného na malá zdravotnická zařízení na trhu v naší republice není.
ekonomie
Ukázky

Vedení a marketing malých zdravotnických zařízení

208 Kč
166 Kč
30 pravidel vítězů - 20%
Úspěch a naplněný život – kdo by po nich netoužil! Přesto se ale příliš často spokojíme s málem. Naše vize a sny musí ustoupit závazkům a každodenní rutině. Aby se to nepřihodilo i vám, je tu tato kniha!
ekonomie
Ukázky

30 pravidel vítězů

229 Kč
183 Kč
Projektový management v praxi - 20%
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie
Ukázky

Projektový management v praxi

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 326 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>