Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
historické podobory

Historici, historiografie a dějepis - 20%
Publikace přináší devatenáct studií, v nichž autor analyzoval problémy moderní české a částečně též světové historiografie v širokém časovém záběru od počátku 19. až na práh 21. století.
historické podobory
Ukázky

Historici, historiografie a dějepis

280 Kč
224 Kč
Mezi archeologií a historií - 20%
Tato ilustracemi bohatě dokumentovaná práce navazuje na systematicky sledovaná témata v autorových předchozích knihách – zejména Umění a myšlení a Vznik Evropy. Vychází u příležitosti autorova životního jubilea.
historické podobory
Ukázky

Mezi archeologií a historií

170 Kč
136 Kč
S Theodorem nejen o hieroglyfech - 20%
Tato publikace svým stylem volně navazuje na knihu S Theodorem o hieroglyfech. Je tedy psána jako dialog mezi mladým Martinem a moudrým Theodorem, který tentokráte medituje nad staroegyptským uměním doprovázeným krátkými hieroglyfickými nápisy.
historické podobory
Ukázky

S Theodorem nejen o hieroglyfech

199 Kč
159 Kč
Česká města a jejich správa za třicetileté války - 20%
Přestože se česká města neúčastnila stavovského povstání v letech 1618–1620 tak aktivně jako oba šlechtické stavy, následky bitvy na Bílé hoře se v jejich dalším vývoji odrazily přinejmenším stejně velkou měrou.
historické podobory
Ukázky

Česká města a jejich správa za třicetileté války

230 Kč
184 Kč
Španělští Bourboni - 20%
(1x)
Český čtenář má poprvé příležitost podrobněji nahlédnout do nesmírně zajímavé historie jedné z nejmocnějších panovnických dynastií Evropy, která vládla ve Francii, v několika italských státech a od roku 1700 také ve Španělsku.
historické podobory
Ukázky

Španělští Bourboni

280 Kč
224 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
historické podobory
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 86 položek
<< < 1 .. 3 4 5