Nejprodávanější tituly v roce 2022
hudba

12 půltónů
Autorka nepíše jen o skladatelích a dílech, ale i o principech, na kterých hudba stojí, a jak působí na lidské životy. Děti se dozvědí, kdo použil most jako hudební nástroj, jak vypadá melodie, proč je v Asii víc lidí s absolutním sluchem...
hudba

12 půltónů

89 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
The Beatles všechny písně - 11%
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
hudba

The Beatles všechny písně

719 Kč
639 Kč
Czechtek 1994-2006 - 20%
(1x)
Czechtek byl největším festivalem freetekno scény v České republice. Konal se každoročně od roku 1994 pravidelně poslední víkend v červenci. Zatím poslední byl Czechtek 2006.
hudba
Ukázky

Czechtek 1994-2006

59 Kč
47 Kč
Vodácký zpěvník 2 - 11%

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
88 Kč
Hudba je zázrak - 11%
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
159 Kč
Vybrané kapitoly z metodiky houslové hry - 11%
Kniha se zabývá metodickým konceptem hry na housle a její výuky.
hudba

Vybrané kapitoly z metodiky houslové hry

294 Kč
262 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.
hudba

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
hudba

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
hudba

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Řekni ďáblovi ne - 11%
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.
hudba

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
240 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Historické klavíry v Čechách a na Moravě - 11%
První ucelený přehled o dochovaných klávesových chordofonech vybraných mistrů 18. a první poloviny 19. století na území České republiky.
hudba

Historické klavíry v Čechách a na Moravě

441 Kč
392 Kč
Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Dopisy o životě hudebním i lidském - 11%
Unikátní soubor 412 dopisů Josefa Suka adresovaných přátelům, členům rodiny, kolegům nebo nakladatelům včetně některých jejich odpovědí je možné číst jako kroniku života této klíčové skladatelské osobnosti české hudební moderny.
hudba

Dopisy o životě hudebním i lidském

491 Kč
436 Kč
Hrajeme na bezdírkovou píšťalu koncovku - 11%
Koncovka je jednoduchý hudební nástroj plný možností. Chcete se s ní blíže seznámit, dozvědět se, jak funguje, jak se vyrábí a naučit se na ni hrát lidové písně?
hudba

Hrajeme na bezdírkovou píšťalu koncovku

225 Kč
200 Kč
KISS - kompletní příběh - 11%
Kompletní příběh nejdivočejší rockové kapely, která po několik dekád neopakovatelným způsobem přetváří podobu rockové hudby a fascinuje vizuálním ztvárněním svých vystoupení, s unikátními archivními fotografiemi.
hudba

KISS - kompletní příběh

179 Kč
159 Kč
Passacaglia-folia - 11%
Skladba vznikala na přelomu let 2021 a 2022. Jedná se o dílo, které svým charakterem i genezí charakterizuje významnou linii ve tvorbě Miloše Štědroně založenou na reflexi historických skladebných technik a jejich projekci do současného díla.
hudba

Passacaglia-folia

45 Kč
40 Kč
Patti a hudební nástroje - 11%
Obrázková knížka pro zvídavé děti o hudbě. Malá Patti přišla do prodejny hudebních nástrojů pro baskytaru.
hudba
Ukázky

Patti a hudební nástroje

269 Kč
239 Kč
Punkem to začalo a punkem to končí - 11%
(1x)
Punkem to začalo a punkem to končí je třetí kniha volné punkové trilogie z pera obou autorů (44 známek punku a Malá historie punku aneb zpátky ke kořenům).
hudba

Punkem to začalo a punkem to končí

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 208 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>