Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Úder tornáda - 20%
(1x)
Gang odvážných odjíždí do Oklahomy v USA, protože chce na vlastní oči poznat indiánskou kulturu. Skutečnost je však na hony vzdálená romantickým představám o indiánech, které znají z dobrodružných knih.
děti a mládež
Ukázky

Úder tornáda

209 Kč
167 Kč
Ukrajinské pohádky - 20%
Kdysi dávno, tak dávno, že to už nikdo nepamatuje, protože tenkrát nebyli na světě ani naši dědové, ani pradědové, za těch pradávných časů…“, tak začíná první pohádka, která nás zavede do říše lesního cara Acha. Tam nezůstaneme dlouho, čeká nás totiž ukrajinská Popelka, mladičká dívka Hana.
děti a mládež
Ukázky

Ukrajinské pohádky

209 Kč
167 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

děti a mládež
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
V zajetí videohry - 20%

Máte dostatek XP, abyste tuhle knížku dočetli? Full Blast je chystaná nová akční adventura a Erik s Jessem dostanou možnost ji vyzkoušet v testovací verzi. Jesse sice videohry moc nemusí, ale co má dělat, když ho Erik pořád láká, aby ji přišel vyzkoušet?

děti a mládež
Ukázky

V zajetí videohry

179 Kč
143 Kč
Vánoční koťátko - 20%
Kulda Kulíšek je malé opuštěné koťátko, které najde svůj nový domov u babičky Pěničky, kde se o něj s láskou starají i její tři vnoučata. Jednoho dne se kocourek díky své zvědavosti dostane do pěkných nesnází!
děti a mládež
Ukázky

Vánoční koťátko

229 Kč
183 Kč
Vánoční pohádka - 20%
Laskavý vánoční příběh na motivy klasických českých pohádek. S pořádnou zimou, spoustou sněhu, vesničkou pod horami, hustými lesy i pekelnou branou ve skalách. A nebyli by to čerti, aby nekuli nekalé pikle.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční pohádka

209 Kč
167 Kč
Vánoční pohádky - 20%
Po dlouhých desetiletích znovu vychází půvabné pohádky Zbyňka Malinského pro zimní a vánoční čas. Znáte třeba tu o vánočce, která se nechala pojistit proti připálení? Nebo o tom, jak si kamna o Vánocích zakouřila? Jestli ne, neváhejte a začtěte se do vtipných a laskavých řádků, protkaných již téměř kultovními ilustracemi Miloslava Jágra.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční pohádky

179 Kč
143 Kč
Vesmírníčky na dobrou noc - 20%
Vesmírníčky na dobrou noc neboli také Pohádky o planetách se budou dětem nejlépe číst, když se setmí a nad nimi se objeví hvězdné nebe.
děti a mládež
Ukázky

Vesmírníčky na dobrou noc

69 Kč
55 Kč
Všechna ta těla - 20%
Léto 1958 – americký Středozápad sužuje série podivných vražd. Oběti jsou nacházeny v autech, domech, dokonce i ve vlastních postelích. Jejich těla jsou bez kapky krve a krev není ani nikde okolo.
děti a mládež
Ukázky

Všechna ta těla

249 Kč
199 Kč
Všechno bude dobrý, Beth - 20%
Knížka mladé autorky vám poradí, jak přežít anorexii, devátou třídu, první lásku, přijímačky a spoustu dalších holčičích katastrof.
děti a mládež
Ukázky

Všechno bude dobrý, Beth

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 862 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 87 > >>